Zirvenin Yeni Sahibi Kaos!

Günün maçında Kaos takımı ile Vişne takımları karşı karşıya geldi. Vişne takımı maça oldukça iyi başlasa da ilerleyen dakikalarda kondisyonları tükenince oyundan düştüler ve Kaos takımı maça kalelerinde gol görerek başlasalar da rakibin oyundan düşmesi sonucunda maçı 9-4 gibi farklı bir skor ile kazanmasını bildi.
Kazanma Faktörleri
Kaos takımı maça kalelerinde gol görerek başlasa da oyun disiplininden kopmadı geriye düştüğü ilk yarıda, ilk yarıyı 3-1 önde tamamlamayı başardılar. 2.yarıya da hızlı bir giriş ile skoru 5-1’e getiren ekip kaledeki ismi oyuna alınca Vişne takımı maça dahil oldu. Son dakikalara girilirken farkın 2’ye düşmesi ile strese giren Kaos takımı oyunu yavaşlatmaya çalıştı ve tecrübeli oyuncuları ile maçı kazanmasını bildiler. Kaos takımının kalesi bu maçta Kaostan kurtulmuştu. Kaleyi Tanere devreden takım oldukça iyi bir iş yapmış gibiydiler çünkü Taner ilerleyen yaşına rağmen refleksleri ve takımı yönlendirmesi ile oldukça iyi bir maç çıkarsa da fark 4 iken oyuna girmesi takımını neredeyse galibiyetten edecekti. İleri uçta görev alan Burak ile Emirhan takımlarının en iyi oyuncularıydı. Emirhan ince bilekleri ile yaptığı çalımlar ve oyun görüşü ile dikkat çekerken Burak ise bitmek bilmeyen enerjisi ile sahada basmadık yer bırakmayarak takımına hem hücumda hem de savunmada oldukça destek olan isim maçın en etkili ismiydi diyebiliriz. Zaman zaman takım olarak oyundan düşseler de yetenekli oyuncuları ile maçı kazanmasını bilen Kaos takımını tebrik ederiz.
Kaybetme Faktörleri
Maça oldukça iyi başlayan ve öne geçmeyi başaran Vişne takımı rakiplerini fiziklerinden dolayı oldukça etkileyen takım bundan dolayı ilk dakikalarda oyuna hakim olsalar da Vişne takımı oyuncuları kondisyonlarından dolayı oyundan düşünce çözüldüler ve ilk yarıda öne geçmeyi başarsa da ilk yarıyı geride tamamladılar. 2.yarı farkı bir ara 1’e indirseler de skoru bir türlü eşitleyemeyen ekip son dakikalarda oyundan düşünce farklı mağlubiyeti engelleyemediler. Kalede Hasan görev aldı. Kritik dakikalarda güzel kurtarışlar yapsa da Hasan uzaktan şutlarda çok etkisiz kaldı. Savunmada oynayan Osman rakiplerine yakın markaj yapayım derken çok kolay geçildi ve bu arkasında çok fazla açık vermesine sebep oldu. Orta sahada oynayan Emre topu çok fazla ayağında tutması ile takımını yavaşlattı, takımını yavaşlatması ile takımının hızlı hücuma çıkmasını engelledi. Yavuz ise forvette bir çok gol pozisyonunu harcayınca yenilgi kaçınılmaz oldu. Takımın en başarılı ismi Akın takımı adına her şeyi yaptı takımının 4 golüne de imza atan isim galibiyet için her şeyi yapsa da yenilgiyi engelleyemedi.
Maçın Adamı:Burak
Maçın Gümüş Adamı:Emirhan
Maçın Kalecisi:Taner
Maçın Defansı:Emre
Maçın Ortasahası: Burak
Maçın Forveti: Berkant
Maçın Golü:Burak
Maçın Centilmeni:Emre