Fource United Gümbür Gümbür!

Gecenin maçında Fource United ile Yeşil Bursa takımları karşı karşıya gelirken genel anlamda Fource United takımının üstünlüğü ile oynanan maçta kazanan 6 2 lik skorla Fource United oldu ve 2 de 2 yaparak yollarına emin adımlarla devam ettiler.
Kazanma Faktörleri:
Fource United takımı özellikle savunma anlamında iyi bir maç çıkarırken rakibe çok da pozisyon vermedi, buldukları pozisyonları da iyi değerlendirdi. İlk yarıyı 2 0 önde kapatmanın verdiği avantajı iyi kullanan ekip rakip savunmanın arasındaki boşlukları iyi değerlendirerek farkı açmasını bildi.
Kaybetme Faktörleri:
3. maçlarında ilk mağlubiyetleriyle tanışan Yeşil Bursa takımı sanki birbirleriyle ilk defa oynuyor gibilerdi ve önceki performanslarından çok uzaktalardı. İlk bölümlerde kaptan Ömer’in kalesindeki performansıyla ayakta durmaya çalışsalar da 2. yarıda oyun disiplininden tamamen kopup savunmada büyük boşluklar verdiler. 2 3 topları direkten dönmesi de şanssız olmalarını gösterirken, çok da net pozisyonlardan sonuç alamamalarına rağmen bugün oyun olarak tat vermediler, haklı bir mağlubiyet aldılar.
Öne Çıkan İsimler:
Muhittin gollerine bu maçta da devam ederken attığı 3 golle galibiyette büyük rol oynadı, savunmada da görev yapan Uğur takımın kritik isimlerinden olurken çok top kesti, zaman zaman hücuma da katkı sağladı.
Yeşil Bursa da ise kaptan Ömer kalesinde dünyaları kurtarsa da onun da bu performansı takımını kurtaramadı.
Maçın Adamı : Muhittin
Maçın Gümüş Adamı: Uğur
Maçın Defansı: Uğur
Maçın Ortasahası: Salih
Maçın Forveti: Muhittin
Maçın Golü: Muhittin
Maçın Centilmeni: Ömer