Türkoğlu Zirve Aşkıyla!

Gecenin maçında Fight Club ile Türkoğlu Spor takımları karşı karşıya gelirken Türkoğlu Spor ilk yarısını 5-3 önde tamamladığı maçı 8-5 lik skorla kazanarak güzel bir galibiyet aldılar ve genç ekip yeniden zirvenin sahibi oldular.
Kazanma Faktörleri;
Türkoğlu Spor takımı maça çok iyi başlayıp sahayı çok iyi kullandılar arka arkaya buldukları goller ile ilk yarıyı 5 – 3 önde kapattılar. 2. yarıya aynı şekilde istekli başlayan ekip Volkan ve Mehmetcan’ın üst üste yaptıkları etkili ataklardan golleri buldular ve sahadan farklı bir galibiyetle ayrıldılar. Alınan galibiyette iyi savunma büyük rol oynarken rakipten çok top kazandılar, maçın kazanılmasında en büyük etken buydu. Bunun dışında kalabalık ve etkili savunma yapan ekip toplu halde gidip toplu halde dönerken oyun disiplininden hiç kopmadılar.
Kaybetme Faktörleri;
Fight Clup takımı ise maça istekli başlamalarına rağmen ilk yarı sonlarında ve özellikle ikinci yarıda defansta verdikleri açıklar nedeniyle sahadan 8-5 lik bir skorla mağlup ayrıldı. İlk yarıda 5 – 3 yenik duruma düşen ekip ikinci yarıda farkı kapatmak için uğraşsalar da olmadı , daha sonrasında biraz oyundan düşmeleri biraz da disiplinsizlik mağlubiyette büyük rol oynarken, ileri uçta şanssız bir maç geçirdiler. Bireysel yapılan hatalar sonucu yenilen goller maçı kaybetmelerine sebep oldu .
Öne Çıkan İsimler:
Volkan attığı 3 golle geceye damgasını vuran isim olurken performansıyla büyüledi, Mehmetcan ileri uçta ve orta alanda çok etkiliydi, maçı 2 golle tamamladı. Bahadır özellikle defansta kaptığı topları orta alana çok iyi taşıdı.
Fight Clup takımından Osman gecenin en skorer ismiydi tam 4 gol attı fakat takımına galibiyeti getirmek için yeterli olmadı.
Maçın Adamı: Mehmetcan
Maçın Gümüş Adamı: Volkan
Maçın Kalecisi: Serkan
Maçın Defansı: Bahadır
Maçın Ortasahası: Mehmetcan
Maçın Forveti: Osman
Maçın Golü: Mehmetcan
Maçın Centilmeni: Murat