Yunuseli City Fırsat Tepti!

Gecenin 2. Maçında Yunuseli City ile Flora Tekstil takımları karşı karşıya gelirken büyük çekişme içinde geçen maçta Flora Tekstil takımı 1 puanı son dakikada gelen penaltı golüyle kurtarırken 2 takım da sahadan 1 er puanla ayrıldı.
Flora Tekstil maça rehavetle başlarken rakip kaleye çok da ciddi gitmedi ve maçı nasıl olsa kazanırım düşüncesiyle oynadıkları için skor avantajını ellerine almakta zorlandılar. 2. Yarıda vites arttırdıkça goller bulmalarına rağmen çok çabuk gol yiyen ekip son bölümlerde gol için her şeyi yapsalar da çerçeveyi bulmakta zorlanınca skor avantajını bir türlü ellerine alamadılar ve uzatma dakikalarında buldukları penaltı golüyle sahadan 1 puanla ayrıldılar. Puan cetveline ve kadrosundaki yıldızlara bakıldığında maç öncesi favori olsalar da bu akşam galibiyeti hak edecek bir oyun sergilemediler ve 1 puan bile iyi bir sonuçtu diyebiliriz.
Son bölümlerde 2 oyuncularının kırmızı kart görmesiyle 2 kişi eksik kalmalarına rağmen mücadeleyi bırakmayan ekip rakibini hataya zorlarken savunmada büyük risk alsa da aradıkları golü santrası olmayan penaltı golü ile buldu ve 1 puanı ceplerine koydular. İslam maç boyunca mücadeleci bir oyun sergileyip oyun disiplininden hiç kopmazken maçı 3 gol 1 asist ile tamamladı, Özcan 3 asist ile maçı tamamlarken Enes 2 gol atmasına rağmen son vuruşlarda çok şanssızdı.
Yunuseli City bu sezon kötü gidişine bu zorlu maçta dur dedi, sezonun favorilerinden olan Flora Tekstil’den 1 puan kopardı, daha doğrusu rakiplerine 1 puan hediye ettiler desek daha yerinde bir tabir olur. İlk yarıda iyi savunma yapıp kontra toplarla pozisyonlar bulan ekip çok net pozisyonlardan sonuç alamazken bu pozisyonları 2. yarıda aramazken daha netlerini 2. yarıda cömertçe harcadı. Hatta ki 3 e 1 gittikleri pozisyonlarda bile oldukça elverişli pozisyonlardan sonuç alamayan ekip buna rağmen böyle güçlü bir rakibe karşı son 11 dakikaya 1 farklı önde girmeyi başardılar. Rakip son bölümlerde 5 kişi kaldı, kendileri de 6 kişiydiler ve daha da net pozisyonlar bulup belki de sahadan 2 3 farklı sonuçla ayrılma şansını defalarca buldular fakat bunları değerlendiremeyince ellerindeki maçtan 1 puanla ayrılmak zorunda kaldılar. Savunma anlamında çok iyi mücadele eden ekip özellikle Bayram’ın kalesindeki performansıyla maç boyunca ayakta kaldı. Ömer çok şanssız bir maç geçirirken tutuk görüntüsüne rağmen maçı 3 golle tamamladı, Ayhan topu rakip sahaya yine çok iyi taşıdı 1 gol 3 asist ile alınan puanda büyük rol oynadı, son bölümlerde farkı açma şansını değerlendirebilseydi geceye damga vuran isim olabilirdi.
Maçın Adamı: İslam
Maçın Gümüş Adamı: Ayhan
Maçın Kalecisi: Bayram
Maçın Defansı: Muhammed
Maçın Ortasahası: Ayhan
Maçın Forveti: İslam
Maçın Golü: Enes
Maçın Centilmeni: Kadir