Filistin Rovers Sadıçlardan Rövanşı Aldı!

Gecenin son maçında Filistin Rovers ile Sadıçlar Fk takımları karşı karşıya gelirken ilk yarıyı 3 0 önde tamamlayan Filistin Rovers takımı sahadan 7 4 lük skorla galip ayrılıp yoluna emin adımlarla devam etti.
Kazanma Faktörleri:
Filistin Rovers takımı maça iyi başlarken oyunu geriden iyi kurup rakip kalede net pozisyonlar bulmayı başardılar. Çok net fırsatları gole çeviremeyen ekip adeta gol kaçırma rekoru kırarken ilk yarıyı zor da olsa 3 0 önde tamamladılar. 2. yarıda bir ara skor 6 0 a gelse de savunmada düşmeler yaşayınca fark erimeye başladı fakat buna rağmen sahadan 7 4 lük skorla galip ayrıldılar. Özellikle iyi savunma yapan ekip orta alanda da iyi paslaşmalar yapınca pozisyonlar kendiliğinden geldi fakat son vuruşlarda çok şanssız olan ekip dünyaları kaçırdı. Murat Candan orta alandaki etkili oyununu 3 golle süslerken günün şanssız ismi Çağatay da attığı 2 golle skora ciddi katkı sağladı, Okan orta alandaki mücadeleci oyununu 2 golle süslerken uzun bir aranın ardından takıma geri dönen Çetin formundan bir şey kaybetmediğini gözler önüne serdi, Arif ise kalesindeki etkili kurtarışlarıyla takımına maç boyunca güven verdi.
Kaybetme Faktörleri:
Sadıçlar Fc takımı sahaya iyi bir yedili ile çıkmasına karşın özellikle ilk yarıda rakip savunmayı geçmekte zorlandılar ve savunmada da iyi organize olamadılar diyebiliriz. Orta alanda etkili silahları olmasına rağmen bunları ilk yarıda iyi kullanamayan ekip peş peşe yedikleri gollerle oyundan düştüler. Buna rağmen hücum hattında daha hareketli görüntü sergileyen ekip farkı eritmeyi başardı ve skoru 7 4 e getirmesine rağmen mağlubiyete engel olamadılar. Savunma anlamında zorlanan ekip rakibin tecrübeli ve katı savunmasına özellikle ilk yarıda diş geçiremeyince maça ortak olamadı. 2. yarıda atak üstüne atak yapan ekip kaleciyi geçmekte zorlandı ve bir çok net pozisyondan sonuç alamadı. Metin ve Yusuf orta alanda takımın en hareketli isimleri olurken attıkları 2 şer golle takımlarının skor yükünü çeken isimlerdi.
Maçın Adamı: Murat
Maçın Gümüş Adamı: Okan
Maçın Kalecisi: Arif
Maçın Defansı: Çetin
Maçın Ortasahası: Murat
Maçın Forveti: Çağatay
Maçın Golü: Çağatay
Maçın Centilmeni: Yusuf