Alacaat Tecrübesiyle Galip!

Gecenin ilk maçında Karadüzenspor ile Fc Alacaat takımları karşı karşıya gelirken ilk yarısı 2 2 lik eşitlikle sona eren maçta kazanan 6 4 lük skorla Fc Alacaat takımı oldu ve liderliklerini sürdürdüler.
Kazanma Faktörleri:
Fc Alacaat takımı maçı tek kelimeyle tecrübesiyle kazandı diyebiliriz. Rakip takım maça çok iyi başlasa da buna iyi direnen Fc Alacaat takımı ilk yarıda kontra toplarla gol aradı ve tutuk bir oyuna rağmen devreyi 2 2 lik eşitlikle tamamlamasını bildi. Aslında tutuk bir oyuna rağmen farkın açılmasını önleyen ekip, gol atamasa da rakibin öne geçmesine izin vermemeleri 2. Yarıda daha umutlu olmalarına sebep oldu. Nitekim kontra toplarla net pozisyonlar bulan tecrübeli ekip farkı bir anda açtılar ve rakibin gardını düşürüp skor avantajını eline alarak son bölümleri rahat geçen maçtan galibiyetle ayrılarak 3 puanı ceplerine koydular. Genel anlamda takım halinde çok iyi mücadele eden ekip özverili oyunlarının karşılığını önemli bir galibiyetle alırken bireysel anlamda ise gol krallığında ilk sırada bulunan Ali Riza 3 gol 1 asistlik performansı ile yine geceye damgasını vuran isim oldu. Eray, İsa, Fuat üçlüsü başarılı oyunlarını 1 gol 1 asist ile süslerken İsa savunmada harika bir maç çıkardı, bir çok kritik hamleyle rakibe dur diyen isim oldu.
Kaybetme Faktörleri:
Karadüzenspor takımı maça çok iyi başlarken maçı kazanacaklarından öyle emindiler ki buna paralel de güzel bir oyun sergilediler, lideri yenmiş olsalardı sürpriz olmazdı. Ilk yarıda oyunun genel anlamda kontrolünü elinde tutan ekip genç ve çok koşan kadrosuyla etkili bir performans sergilediler fakat tek eksik gol atmalarıydı. Özellikle ilk yarıda buldukları net pozisyonlardan sonuç alabilselerdi maçı belki ilk yarıdan bile koparabilirlerdi fakat bunu yapamayınca kalelerinde gördükleri gollerle oyundan düştüler ve maçtan mağlubiyetle ayrıldılar. Aslında mağlubiyette önemli etken de tecrübesizlikleriydi diyebiliriz, zira 2. Yarıda gol bulmak için takım halinde yüklenmeleri savunmada boşluklar vermelerine sebep oldu, bu da maçı kaybettirdi. Eğer sabırlı oynayıp savunma disiplininden kopmasalardı sahadan en az 1 puanla ayrılabilirlerdi. Orta alanda iyi pas yapan ekip oyuna da iyi kursa da son vuruşlarda çok şanssızdılar ve kaçan goller maçın kaderini doğrudan etkiledi. Bireysel anlamda Süleyman Kadir Onur üçlüsü yine ön plana çıksalar da skor konusunda etkisiz kaldılar.
Maçın Adamı: Ali Rıza
Maçın Gümüş Adamı: İsa
Maçın Kalecisi: Mücahit
Maçın Defansı: İsa
Maçın Ortasahası: Fuat
Maçın Forveti: Ali Rıza
Maçın Golü: Ali Rıza
Maçın Centilmeni: Murat