Yeşilyayla Play Off a Hazır!

Pazar günü ilk maçında Yeşilyayla Fk ile Fight Club takımları karşı karşıya gelirken rövanş niteliği taşıyan maçta kazanan Yeşilyayla Fk oldu ve play off öncesi moral bularak kuraları beklemeye başladı.

Yeşilyayla Fk takımı son hazırlıklarını tamamlarken play off a hazırlık niteliği taşıyan maçta rakibini net bir skorla geçti ve moral buldu. 5 farklı oyuncusunun gol sevinci yaşadığı maçta istekli bir oyun sergileyen ekip skor üretmekte zorlanmazken maçın başlarında oyuna ağırlığını koymakta zorlanmalarına rağmen 2. yarıda skor avantajını ellerine aldılar. Enes 3 golle yıldızlaşırken Cengiz ve Kaptan Mehmet maçı 2 şer golle tamamlayıp play off a hazırız mesajı verdiler.

Fight Club bu maça genç ve yeni bir kadroyla çıkarken maça çok iyi başlamalarına karşın devamını getiremediler ve sahadan mağlubiyetle ayrıldılar. Çok koşup iyi mücadele edip güzel de goller bulmalarına karşın uyum ve kondisyon sorunu yaşayan ekip devamını getiremedi. Kadronun devamı getirildiği taktirde iyi şler yapacaklarını düşündüğümüz ekip gelecek adına umut verdi diyebiliriz. Yusuf 3 golle takımın en skorer oyuncusu oldu.

Maçın Adamı: Enes

Maçın Gümüş Adamı: Mehmet

Maçın Kalecisi: Furkan

Maçın Defansı: Akın

Maçın Ortasahası: Mehmet

Maçın Forveti:Enes

Maçın Golü: Yusuf

Maçın Centilmeni:Murat