İyi Kaleci Maç Kazandırır!

Günün 2. maçında Bremenler ile Aston Bursa takımları karşı karşıya gelirken nefis mücadeleye sahne olan maçta kazanan Aston Bursa takımı oldu ve güçlü rakiplerini mağlup ederek yeni sezona hazırız mesajı verdiler.

Aston Bursa Master Cup sonrası ligdeki ilk maçında çıkarken güzel futbol ve iyi savunmayla güçlü rakibini mağlup etmeyi başardı. Skor üretmekte zorlanmayan ekip güzel gollerle maçı kazanmasını bilirken savunmada zaman zaman boşluklar vermelerine karşın kaleci Sabrican’ın üst düzey performansıyla maçı kazanmasını bildi. Bu sezon için konuşmak geç ama böyle bir kaleciyle play off ta son noktaya kadar gidilebilir görüntüsü veren Sabrican kurtarışlarıyla gecenin adamı oldu. Ömer, Osman ve Kaptan Samet 2şer golle skoru getiren isimler oldular.

Bremenler sahaya bir çok as oyuncusundan yoksun çıksalar da en önemlisi kalecilerinin eksikliği ile çıkmaları maçı kaybetmelerine sebep oldu. Hücum ve savunma anlamında sıkıntı yaşamasalar da rakip kalecinin başarılı performansına takılan ekip skor üretme anlamında sıkıntı yaşarken kalecisiz maça çıkmalarının da etkisiyle skor avantajını eline alamadılar. Aslında kalecileri çok da kötü olmasa da yenilen hatalı goller skor avantajını ellerine alamamalarına sebep oldu diyebiliriz.

Maçın Adamı: Ömer
Maçın Gümüş Adamı: Sabrican

Maçın Kalecisi: Sabrican

Maçın Defansı: Samet

Maçın Ortasahası: Osman

Maçın Forveti:Ömer

Maçın Golü: Ömer

Maçın Centilmeni: Rıza