Atletico Bresha Galibiyetle Döndü!

Cumartesi gününün son maçında Alkolik Bilbao ile Atletico Bresha takımları karşı karşıya gelirken lige uzun bir ara veren Atletico Bresha sahadan 6 2 lik skorla galip ayrıldı ve yeşil sahalara 3 puanla döndüler.

Atletico Bresha takımı uzun bir aranın ardından sahalara iştahlı bir şekilde dönerken kondisyon eksikliklerine rağmen istekli oyunları galibiyeti getirdi. Genel anlamda iyi mücadele eden ekip gol yollarında yüksek yüzdeyle oynayınca skor üretmekte zorluk çekmezken kaleci Doğan’ın kalesini gole kapamasıyla galibiyete uzandılar ve 3 puanı ceplerine koydular. Fuat sahaya yine gollerle dönerken attığı 3 golle maçın yıldızı oldu. Diğer goller ise Özgür, Fatih ve Kaptan Veli’den geldi.

Alkolik Bilbao takımı iyi kadrosuna rağmen hayal kırıklığı yaşamaya devam ediyor. Çok kaliteli kadrosu olmasına rağmen son vuruşlarda çok şanssız olan ekip skor üretmekte zorlanırken boş kale dahil olmak üzere bir çok pozisyondan sonuç alamadı. Kendi aralarında olumsuz konuşmaları takımın motivasyonunu bitirirken erken havlu attılar ve sahadan mağlubiyetle ayrılıp play off şansını zora soktular.
Maçın Adamı: Fuat

Maçın Gümüş Adamı: Doğan

Maçın Kalecisi: Doğan

Maçın Defansı: Fatih

Maçın Ortasahası: Veli

Maçın Forveti:Fuat

Maçın Golü: Fuat

Maçın Centilmeni:Sedat