Vurguncular Ter Attı!

Günün 2.maçında Alkolik Bilbao ile Vurguncular takımları karşı karşıya geldi. Maça Vurguncular takımı baskılı başlarken Alkolik Bilbao takımı ilk yarı fazla etkili olamazken ilk yarı 4-0 Vurguncular takımı önde tamamladı. 2.yarı tek kala oynayan  Vurguncular art arda bulduğu goller ile farkı açarken Alkolik Bilbao takımı rakibi karşısında direnç gösteremeyince maçı 13-2 gibi farklı bir skor ile Vurguncular takımı kazandı.

Kazanma Faktörleri
Maça çok hızlı bir giriş yapan Vurguncular takımı art arda bulduğu goller ile maçın fişini ilk yarıdan keserken 2.yarı adeta tek kale oynadılar ve maçı farklı bir skor ile kazandılar. Kalede görev alan Orhan bugün fazla yorulmasa da bir kaç pozisyonda klasını konuşturdu. Savunmada adeta etten bir duvar ören ekipte Vahip savunmada çakılı kalan isimdi. Rakibin çoğu atağını kesen Vahip takım arkadaşlarının açıklarını da çok iyi kapattı. İleride çok rahat bir maç çıkaran ekipte Hasan takımının ataklarını şekillendirirken oyun görüşü ile fark yarattı. İleride bütün oyuncularından skor desteği alan ekipte Ercan takımın yıldızıydı. Attığı 5 gol ile farkı açan Ercan bitiriciliğiyle dikkat çekti. İlk dakikadan itibaren rakibi baskı altına alan ekip maçı farklı bir skor ile kazanmayı başardı.

Kaybetme Faktörleri
Maça savunmada başlayan Alkolik Bilbao takımı ilk yarı rakibi karşısında direnirken ilk yarıyı 4-0 geride tamamladılar. 2.yarıya farkı azaltmak için risk alan ekip savunmada açıklar verince art arda goller yediler maçtan kopan ekip maçı farklı bir skor ile kaybettiler. Kalede görev alan Aydın kalesinde bir çok gol pozisyonu görürken güzel kurtarışlara imza atsa da yediği gollerde yapabilecek fazla bir şeyi yoktu. Savunmada çok çabuk oyundan düşen ekipte Semih çok kolay geçilirken hırsı ile rakibe çok erken müdahalelerde bulundu. İleride bir türlü topu ayağında tutamayan ekipte Sedat takımının en efektif ismi olurken tekniği ile dikkat çekse de takım arkadaşları kendisine ayak uyduramadı. Doğuş ise ileride topu ayağında çok fazla tutarken yaptığı top kayıpları ile takım arkadaşlarını zor durumda bıraktı. Rakibine göre oldukça genç olan ekip rakibin tecrübesi karşısında çaresiz kaldı.

Maçın Adamı:Ercan
Maçın Gümüş Adamı:Hasan
Maçın Golü:Ercan
Maçın Kalecisi:Orhan
Maçın Savunması:Vahip
Maçın Orta sahası:Hasan
Maçın Forveti:Ercan
Maçın Centilmeni:Sedat