Ezeli Rakipler Yine Berabere Kaldı!

Premier Lig 2.hafta son maçında ezeli rakipler Liverpool ile Atmosfer Medya takımları karşı karşıya geldi. 2 ekipte maça istekli ve atak bir şekilde başlarken kaleciler kalesinde adeta devleşti. Maçın açılışını yapan Furkan klas golü ile Liverpool takımını öne geçirmeyi başardı ve ilk yarıyı 1-0 Liverpool takımı önde tamamladı. 2.yarıya Atmosfer Medya takımı baskılı başlarken Liverpool takımı ise skora yönelik bir oyun sergileyince Atmosfer Medya takımı Mücahit ile skoru eşitlemeyi başardı. Maçın son anlarında mükemmel bir mücadeleye sahne olurken 2 ekipte bir türlü aradığı golü bulamayınca puanlar paylaşıldı. 

Liverpool

Maça temkinli bir başlangıç yapan Liverpool takımı Furkan ile erken bir gol ile öne geçmeyi başarırken ilk yarı mükemmel bir mücadele sergilediler ve ilk yarıyı önde tamamladılar. 2.yarıya şok bir gol yiyerek başlayan ekip sonrasında oyun disiplininden kopmayarak ataklarına devam etse de öne geçmeyi başaramayınca maçtan beraberlik ile ayrıldılar. Kalede görev alan Arif refleksleri ile bir çok kurtarışa imza atarken takımını kalesinden çok iyi yönetti. Arif maçın son anlarında çizgi üzerinden golü engelleyerek beraberliği kurtarmayı başardı. Savunmada oldukça uyumlu olan ekipte Emrecan savunmada dikkat çeken isimdi. Fiziği ile rakiplerini yoran Emrecan topu çok iyi yönlendirdi. İleride etkili oyuncuları ile sonuca giden ekipte Deniz hem savunmada hemde hücumda etkili olurken sahada basmadık yer bırakmadı. Sahanın en efektif isimlerinden olan Deniz oldukça efektifti. Maçın yıldızı olan Furkan ise maç boyunca rakip tarafından markaj altında tutulurken buna rağmen bir çok kez topla buluştu ve zor bir pozisyonda golü çıkartarak takımını öne geçirmeyi başardı. 2.yarı zaman zaman sinirlense de ileride topu ayağında çok iyi tutarak takımını rahatlattı. İlk yarıyı önde tamamlamayı başaran ekip 2.yarı rakibin baskısı ile kalesinde golü görse de geriye düşmeyen Liverpool takımı berabere kalmaktan kurtulamadı.

Atmosfer Medya

Maça rakibi tartarak başlayan Atmosfer Medya takımı zor pozisyonda kalesinde golü görse de oyun disiplininden kopmadı fakat ilk yarı aradığı golü bir türlü bulamayan ekip ilk yarıyı geride tamamladı. 2.yarıya baskılı başlayan ekip beraberliği sağlarken maçın son anlarında galibiyet golüne yaklaşsa da top çizgiyi geçmeyince sahadan beraberlik ile ayrıldılar. Kalede görev alan Erkan kalesinde bir çok gol pozisyonunu şık kurtarışlar ile engellerken takımını ayakta tutmayı başardı. Savunmada birbirlerinin açıklarını çok iyi kapatan ekipte Emrah rakip forvete yaptığı yakın markaj ile dikkat çekerken bir an tuttuğu oyuncuyu kaçırınca takımı geriye düştü. İlerde bal yapmayan arı gibi olan ekip bir türlü rakip kaleciyi geçemezken Mücahit takımının beraberlik golünü bulan kişiydi. Maç boyunca pozisyon kovalayan Mücahit takımının ataklarını şekillendirirken oyun görüşüyle fark yarattı. Selim ise oldukça agresif bir oyun sergilerken girdiği pozisyonlardan eli boş dönünce takımı beraberliğe mahkum oldu.

Maçın Adamı:Furkan
Maçın Gümüş Adamı:Mücahit
Maçın Golü:Furkan
Maçın Kalecisi:Arif
Maçın Savunması:Emrecan
Maçın Orta sahası:Mücahit
Maçın Forveti:Furkan
Maçın Centilmeni:Deniz