Vurguncular Son Nefeste!

Günün 2.maçında Losalacaaticos takımı ile Vurguncular takımları karşı karşıya geldi. Maça 2 takımda temkinli başlarken ilk dakikalar karşılıklı goller ile geçildi. İlerleyen dakikalarda Vurguncular takımı art arda goller ile öne geçti ve ilk yarıyı Vurguncular takımı 3-2 önde tamamladı. 2.yarıya Losalacaaticos takımı beraberlik için risk alarak başlayınca savunmada açıklar verdi ve Vurguncular takımı bu açıkları çok iyi değerlendirerek farkı açmayı başardı, ilerleyen dakikalarda fark azalsa da Vurguncular takımı rakibine beraberlik şansı vermedi ve maçı 8-6 skor ile kazanmayı başardı. 

Kazanma Faktörleri
Maça çok hızlı başlayan Vurguncular takımı erken bulduğu gol ile öne geçmeyi başarırken ilerleyen dakikalarda kalesinde golü görse de ilk yarıyı önde tamamlamayı başardı. 2.yarı farkı açmayı başaran ekip son dakikalarda zor dakikalar geçirseler de maçı kazanmayı başardılar. Takımın en büyük ismi olan Orhan kalesinde kusursuz bir maç çıkarırken kurtarışları ile takımını ayakta tutmayı başardı. Savunmada çok fazla kopukluk yaşayan ekipte Vahip savunmada fiziğini çok iyi kullandı ve rakip oyuncuları yıldırdı. İleride bir çok yetenekli ayağa sahip olan ekipte Enes hırsı ile takımını ateşlendiren isimdi. Bir çok kritik pas atan Enes maç boyunca takım arkadaşlarını besledi. Forvette görev alan Soner ise çok iyi pozisyon alırken ilk yarı skora katkı sağlayamasa da 2.yarı attığı goller ile maçı koparan isimdi. Maçın yıldızı olan isim Ercandı. Takımının ataklarını şekillendiren Ercan takımını bir maestro gibi yönetirken attığı goller ve yaptığı asistler ile takımını galibiyete taşıdı. Maç içersinde zaman zaman sıkıntılı anlar yaşasalar da oyundan düşmeyen ekip maçı net bir skor ile kazanmayı başardı.

Kaybetme Faktörleri
Maça çok dağınık başlayan Losalacaaticos takımı ilk yarıyı 1 fark ile geride tamamlarken 2.yarı beraberlik için çok erken risk alınca fark açıldı ve oyundan koparak maçı kaybettiler. Oyun içerisinde bir çok kırılma anı yaşayan ekipte Samet takımın sadık bir taraftarıyken bugün kalede görev aldı ve kurtarışları ile beğeni topladı. Savunmada çok çabuk oyundan düşen ekipte İsa ilk dakikadan itibaren savunmasını terk etmezken zaman zaman yalnız kaldı. İleride Fuat takımının pas alışverişini gerçekleştiren isimdi. Fakat 2.yarı çok fazla pas hatası yaptı. Forvette görev alan Ali Rıza takımının en skorer ismi olurken bitiriciliği ile takımını sırtlamaya çalışsa da takım arkadaşlarından beklediği desteği alamayınca yenilgi kaçınılmaz oldu.

Maçın Adamı:Ercan
Maçın Gümüş Adamı:Soner
Maçın Golü:Fuat
Maçın Kalecisi:Orhan
Maçın Savunması:Vahip
Maçın Orta sahası:Ercan
Maçın Forveti:Soner
Maçın Centilmeni:Ali Rıza