Kontra Atak Kaçtı, Yeşil Bursa Yakaladı!

Günün ilk maçında Yeşil Bursa ile Kontra Atak takımları karşı karşıya geldi. Maça Kontra Atak takımı goller ile başlarken Yeşil Bursa takımı bu gollere hemen karşılık vermeyi başardı. Kontra Atak takımı maça hücum bölgesinde çok iyi bir başlangıç yaparak art arda goller buldu ve ilk yarıyı Kontra Atak takımı 5-2 önde tamamladı. 2.yarı Kontra Atak takımı skora yönelik bir oyun sergilerken Yeşil Bursa ise farkı azaltmak için bastırıyordu. Maçın son 10 dakikası içinde Yeşil Bursa golü bulunca Kontra Atak takımı dağıldı ve savunmada açıklar vermeye başladı. Yeşil Bursa takımı art arda goller ile farkı 1’e indirmeyi başarırken uzatma dakikalarında bulduğu gol ile skoru eşitledi ve maç 5-5 eşitlik ile sonuçlandı.

Kontra Atak 

Maça çok iyi başlayan ekip ilk yarıyı 3 fark ile önde tamamlamayı başarsa da 2.yarı savunmaya gömülünce beraberlik kaçınılmaz oldu. Savunmada etten bir duvar ören ekip 2.yarı rakibin çok büyük bir baskısı karşısında dirense de kalesinde golü gördükten sonra oyundan düştü. Kalede görev alan Kaan refleksleri ile bir çok kurtarışa imza atarken yediği gollerde ise yapabilecek fazla bir şeyi yoktu. Savunmada görev alan Eren savunmada çakılı kalan isimdi. Kritik müdahalelerde bulunun Eren hava toplarında fazla etkili olamadı. İleride ilk yarı çok uyumlu olan ekip 2.yarı birbirlerinden çok kopuk bir görüntü çizdi. Burak ile Oktay ileride oldukça efektif bir görüntü çizerken, Oktay ilk yarı çok fazla efor sarf edince 2.yarı sahada adeta yürüdü. Burak ilk dakikadan itibaren elinden geleni yaparken oyun görüşü ile fark yarattı. Forvette görev alan Gökhan ise ilk yarı attığı gollerle takımını öne geçirmeyi başarsa da 2.yarı istediği toplar ile buluşamayınca oyundan düştü. İlk yarıyı önde tamamlamayı başaran ekip 2.yarı geriye yaslanınca sahadan beraberlik ile ayrıldılar.

Yeşil Bursa

Maça ısınamadan kalesinde goller gören ekip ilk yarıyı da 3 farkla geride tamamlasa da oyun disiplininden bir an olsun kopmadı ve beraberliği kurtardılar. Kalede görev alan takımın kaptanı Ömer ilk dakikadan itibaren takım arkadaşlarının motivasyonunu üst seviyede tutmaya çalışırken kurtarışlarıyla da takımını oyunda tuttu. Savunmada kötü başlasalar da dakikalar ilerledikçe kenetlenen ekipte Burak savunmanın bel kemiğiydi bir çok topu kesmeyi başaran Burak oldukça hareketliydi. İleride hava toplarında çok etkili olan ekipte Mesut takımının en etkili isimlerinden biriydi hem savunmada hemde  hücumda çok fazla efor sarfetti. Ahmet takımının ataklarını şekillendirirken attığı kritik paslar ile kilidi açan isimdi. Serkan ise forvette maç boyunca golü koklarken son dakikada attığı gol ile maçın kaderini belirlemeyi başardı. İlk yarıyı geride tamamlasa da oyundan kopmayan ekip beraberliği kurtarmayı başardı.

Maçın Adamı:Serkan
Maçın Gümüş Adamı:Burak (Kontra Atak)
Maçın Golü:Mesut
Maçın Kalecisi:Ömer
Maçın Savunması:Burak (Kontra Atak)
Maçın Orta sahası: Burak (Yeşil Bursa)
Maçın Forveti:Serkan
Maçın Centilmeni:Tolga