Diriliş’ten Lidere Ağır Darbe!

Gecenin son maçında Diriliş Fk ile Cska Filistin takımları karşı karşıya gelirken maçın başından sonuna üstün bir oyun sergileyen Diriliş Fk takımı sahadan 11-6 lık skorla galip ayrılıp 5 puanın sahibi oldu.
Kazanma Faktörleri:
Rakibin dağınık oyunu karşısında pozisyon bulmakta zorlanmayan ekip ilk bölümlerden itibaren rakip kalede etkili oldular ve devreyi de 4 1 önde tamamladılar. 2. yarıda da farkı rahatça açan ekip rakip savunmada öyle büyük boşluklar buldular ki sahadan çok daha farklı skorla da galip ayrılabilirdiler. Son bölümlerde skorun da verdiği rehavetle savunmada boşluklar verseler de genel olarak oyun disiplininden hiç kopmadılar ve hak ettikleri bir galibiyet aldılar. Özverili bir oyun sergileyen ve genel olarak tecrübeli oyunculardan oluşan ekip de herkes görevini layıkıyla yerine getirirken Hikmet ileri uçta takımın en etkili ismiydi ve attığı 4 golle geceye damgasını vuran isim oldu. Savunmadan etkili bindirmeler yapan İlter de attığı 3 golle takımın diğer en skorer oyuncusu olurken bütün oyuncular hem gol hem asistleriyle skora katkı sağladılar.
Kaybetme Faktörleri:
Cska Filistin takımı maçın başından sonuna dağınık bir görüntü sergilerken elle tutulur hiç bir yanları yoktu, hem savunmada hem hücum hattında rezalet denecek bir performans sergilediler ve hak ettikleri mağlubiyeti az farkla aldılar ki sahadan daha tarihi farklı bir skorla da ayrılabilirlerdi. Her ne kadar alternatif kadro ile sahada olsalar da mağlubiyetteki etken bu değildi, bireysel futbol tercihi, yapılan top kayıpları, düşük mücadele gücü mağlubiyetteki etkenler oldu. Bireysel anlamda hayal kırıklığı oluşturan performanslar farkın açılmasına sebep olurken bu performanslar 9 maçlık galibiyet serisinin sona ermesini sağladı.
Maçın Adamı: Hikmet
Maçın Gümüş Adamı: İlter
Maçın Kalecisi: Emrah
Maçın Defansı: Sedat
Maçın Ortasahası: Mesut
Maçın Forveti: Hikmet
Maçın Centilmeni: Mesut
Maçın Golü: Sedat