Vişne City Ter Attı…

Günün 2.maçında Vişne City takımı ile Veteranlar takımı karşı karşıya geldi. maça 2 ekip de istekli başlarken açılışı Vişne takımından Taner yaparak takımını öne geçirdi. Bu dakikadan sonra maçın kontrolünü elinde tutan ekip ilk yarıyı 4-1 önde tamamlarken Veteranlar takımı biraz direnç gösterse de Vişne takımı kontrolü elden bırakmadı ve maçı 7-1 gibi farklı bir skor ile kazandı.

Kazanma Faktörleri

Maça oldukça etkili başlayan Vişne takımı ilk dakikadan itibaren maçın kontrolünü elinde tutar iken erken öne geçince rakip oyundan düştü ve maçı ilk yarıdan kopardı. 2.yarı rakibe göz açtırmayan ekip maçı 7-1 kazanmasını bildi. Kalede görev alan Tamer maçın yıldızlarından biriydi. Maç boyunca kurtarışları ile göz dolduran Tamer kalesinde adeta devleşti savunma kurgusu çok iyi olan Vişne takımı rakip oyunculara maç boyunca göz açtırmadı Enes maçın en çok top kesen ismi olur iken maç boyunca savunmasını toparlayan isimdi. İleride rahat bir oyun ortaya koyan Vişne takımı maçın kontrolünü hep elinde tuttu. Taner maçın açılışını yapar iken oyunu şekillendiren isimdi. Ali Emre ise attığı 4 gol ile yıldızlaşırken tekniği sürati ve hırslı ile fark yarattı. Takım olarak iyi bir performans ortaya koyan Vişne takımı ağar bir skor ile sonuca ulaştı.

Kaybetme Faktörleri

Maça ısınamadan kalelerinde golü gören Veteranlar takımı dakikalar ilerledikçe oyundan düştü ilk yarıyı 4-1 geride tamamlayan ekip 2.yarının başlarında biraz kıpırdansa da aradıkları golü bir türlü bulamayınca kalelerinde goller gördü ve maçı 7-1 kaybetti. Takım olarak ligin en olgun takımlarımızdan Veteranlar takımı oyun yapıları her ne kadar iyi olsa da kondisyonları rakibe göre biraz yetersiz kaldı. Bir çok gol pozisyonuna girmelerine rağmen bir türlü aradıkları golleri bulamayan ekibin  savunması rakibin hızlı hücum oyuncularına çözüm üretme konusunda sıkıntı yaşadı. İleride bal yapmayan arı gibi olan ekipte Koray takımının şeref golüne imza atarken takımın en efektif isimlerinden biriydi. Sonraki maçlarda 1-2 genç takviye ile ligi sarsabilirler.

Maçın Adamı:Ali Emre

Maçın Gümüş Adamı:Taner

Maçın Golü:Ali Emre

Maçın Kalecisi:Tamer

Maçın Defansı:Enes

Maçın Ortasahası:Taner

Maçın Forveti:Ali Emre