Sadıçlar Kaosdan Galip Çıktı

Günün ilk maçında Kaos takımı ile Sadıçlar takımları karşı karşıya geldi. Maça 2 ekipte çok hırslı başlarken Sadıçlar takımı 4.dakikada öne geçti. Kaos takımı hemen karşılık verdi. 16.dakikada 3-1 öne geçmeyi başaran Kaos takımı bu dakikadan sonra rehavete kapıldı. İlk yarının son anlarına doğru 2 gol bulan Sadıçlar takımı ilk yarının sonucunu eşitlerken 2.yarı oyunun genel hakimi olan Sadıçlar takımı öne geçip farka gitti. Kaos takımı oldukça gergin olurken maçı Sadıçlar takımı 9-5 kazandı.

Kazanma Faktörleri
Maça iyi bir giriş yapan Sadıçlar takımı erken bir gol bularak öne geçse de skoru koruyamadı ve 2 fark ile geriye düştü. İlk yarının son anlarında 2 gol bulan ekip ilk yarıyı eşitlerken 2.yarı iyi bir oyun ortaya koydu ve tekrar öne geçmeyi başardı. Rakibin oyundan düşmesi ile farkı açan Ekip maçı 9-5 kazanmasını bildi. Kalede görev alan Barış takımını ayakta tutan isimdi. Klas kurtarışlara imza atan Barış maçı takımına getiren isimlerdendi. Savunmada zaman zaman oyundan düşen ekip maçın genelinde iyi bir performans ortaya koydu. Yusuf savunmanın bel kemiğiydi. Çok fazla topu kesen Yusuf savunmasını maç boyunca toparlamaya çalıştı. İleride çok fazla efor sarf eden ekipte Ramazan oyun görüşü ile fark yaratırken Mehmet D. ise uzaktan attığı şutlar ve klası ile göz doldurdu. Maçın golünü atan Mehmet D. mükemmel bir gole imza attı. Maçın yıldızı ise Mehmet Aytuğ’du. Maçın açılışını Yapan Mehmet ilk yarıda attığı goller ile takımını maçın içinde tuttu. Çok iyi bir maç çıkaran Sadıçlar geriye düşmüş olsalar da oyundan düşmediler ve maçı kazandılar.

Kaybetme Faktörleri
Maça temkinli başlayan ekip kalelerinde golü görse de oyundan düşmediler ve hemen beraberliği yakaladılar. Oyuna hakim olan Kaos takımı 2 fark ile öne geçmeyi başarsalar da rehavete kapılınca ilk yarıya eşitlik ile girdiler. 2.yarının başında geriye düşen ekip oyundan düşünce yenilgi kaçınılmaz oldu. Maçı kaybetme sebeplerinin başında kale olan ekipte kalede kimin oymadığı belli değildi. Savunmada olukça iyi bir mücadele veren ekipte Bedirhan çok fazla hırslı davranırken oyunu gerginleştirdi. Bu takımını olumsuz etkiledi. İleride ilk yarı iyi bir oyun ortaya koyan ekip 2.yarı girdikleri bir çok gol pozisyonunu değerlendiremedi. Eren takımının en efektif isimlerinden biriydi takımının ataklarını şekillendirirken Eren verdiği paslar ile dikkat çekti. İleri uçta görev alan Burak ise takımının en centilmen oyuncusuydu. Sadece futboluna bakarken attığı 2 gol ile takımını oyunda tutmaya çalıştı. Takım olarak çok fazla hırslı olan Kaos takımı tam bir kaos oyunu oynuyordu.

Maçın Adamı:Mehmet Aytuğ

Maçın Gümüş Adamı:Ramazan

Maçın Golü:Mehmet Deli

Maçın Kalecisi:Barış

Maçın Defansı: Yusuf

Maçın Ortasahası:Mehmet Deli

Maçın Forveti: Mehmet Aytuğ