Kıran Kırana Geçen Maçı YeniNesil Kazandı!

Günün ilk maçında Mainz ile Yeni Nesil takımları karşılaştı maça oldukça etkili başlayan Yenil Nesil takımı ilk yarı baskılı oyunu ile ilk yarıyı 1-0 önde tamamlar iken 2.yarının başında Mainz takımından Asker çok şık bir gol atarak skoru eşitledi. Beraberlikten sonra çok sert geçen müsabakada maçın son anlarına doğru tansiyon yükselirken Yeni Nesil takımı fırsatçılığını konuşturarak 2-1 öne geçti. Burak maçın sonlarına doğru kırmızı kart görerek takımını eksik bırakır iken Yeni Nesil takımı maçı 2-1 kazandı.

Kazanma Faktörleri
Maça oldukça iyi başlayan Yeni Nesil takımı siyahi oyuncusu Nohayo ile etkili olur iken açılışında Nohayo yaptı ve ilk yarıyı 1-0 önde tamamlayan ekip oldular 2.yarının başında kalelerinde hiç beklemedikleri bir gol gören Yeni Nesil takımı maçın sonlarına doğru biraz daha efektif olur iken Evren ile maçı kazanmasını bildi. Kalede görev alan Servet maç boyunca inanılmaz kurtarışlara imza atar iken kurtarışları ile takımını önde tutan isim oldu. Savunmada çok fazla efor sarf eden ekipte savunma uyumları çok iyi iken Volkan savunmanın bel kemiğiydi. Maç boyunca çok fazla top kesen Volkan kademe anlayışı da çok iyiydi. İleride zaman zaman oyundan düşen ekip genel olarak ne yaptığını biliyordu. Nohayo takımının en etkili ismiydi . Fiziği ve bitirilip ile dikkat çeken Nohayo maçın yıldızlarındandı. Evren ise maçın adamıydı. Oyunu şekillendiren Evren takımının hücum varyasyonlarını çeşitlendirirken tekniğinizle göz doldurdu. Maçın genelinde kontrolü elden bırakmayan ekip zor da olsa galibiyete ulaştı.

Kaybetme Faktörleri
Maça hücum ağırlıklı başlayan Mainz takımı dakikalar ilerledikçe geriye çekildi. Rakibin üstüne bastırması ile savunmaya çekilen ekip ilk yarının son bölümlerinde geriye düştü ve ilk yarıyı 1-0 geride tamamladı. 2.yarıya çok iyi bir giriş yapan Mainz takımı Asker’in çaprazdan çektiği mükemmel şut ile öne geçmeyi başarsa da savunma hatası ile tekrar geriye düştü ilerleyen dakikalarda Burak kendine hakim olamayarak takımını eksik bırakınca yenilgi kaçınılmaz oldu. Kalede görev alan İbrahim takımı adına her şeyini verimi iken yendiği 2 golde de savunmanın hatası çok büyüktü. Savunmada oldukça iyi bir performans ortaya koyan Mainz takımında Ahmet savunmada çakılı kalan isimdi rakip forvetlerine yakın markajda bulunan Ahmet rakiplerini maç boyunca rahatsız etti. İleride bal yapmayan arı gibi olan Mainz takımında Burak bugün hızı ve etkili şutları ile değil maalesef kötü performansı ile dikkat çekerken Asker ise 2.yarının başında takımını oyuna soksa da takım arkadaşlarından bekleneni veremeyince yenilgi kaçınılmaz oldu.

Maçın Adamı:Servet 

Maçın Gümüş Adamı: Nohayo

Maçın Golü:Asker

Maçın Kalecisi:Servet

Maçın Defansı:Volkan

Maçın Ortasahası:Evren

Maçın Forveti:Nohayo