Vişne City Rövanşı Aldı!

Gecenin ilk maçında Kaos ile Vişne City takımları karşı karşıya gelirken ilk yarısı 1-0 Vişne City takımının 1-0 üstünlüğü ile geçilen maçta kazanan 3-0 lık skorla Vişne City oldu ve rakibinden rövanşı aldılar.
Kazanma Faktörleri :
Vişne City rakibe göre topla daha çok oynayan ve daha çok atak yapan taraftı ki bunu skora da yansıtmasını bildi. İlk yarıyı 1-0 önde tamamlayan tecrübeli ekip maçın sonlarında rakibin savunma arkasında buldukları boşlukları iyi değerlendirdi. Rakip takım bu akşam çok da atak bir oyun oynayamasa da kritik müdahalelerle kalelerinde çok da fazla tehlike yaşamadılar diyebiliriz. Orta alanda oyunu iyi kuran ekip uzaktan şutlarla sürekli gol arasalar da aradıkları golleri daha çok organize ataklarla buldular ve sonuca gittiler.
Kaybetme Faktörleri :
Kaos takımı aslında iyi mücadele etse de skor üretme konusunda vasat bir performans sergileyince maça ortak olamadıar. İleride çoğalamayan ekip pozisyon bulmakta zorlanırken il etkili şutlarını 20. dakikada çektiler ki bu da gol yollarındaki kısırlığı gösteren bir durumdu. Kaleci eksikliklerine rağmen bunun yokluğunu hissetmeseler de bugün gol yollarında aradıklarını bulamadılar ve bu da mağlubiyete sebep oldu.
Öne Çıkan İsimler :
Taner orta alanda oyunu çok iyi kurarken gol ve asistlerle skora katkı sağlayan isimdi, ileri uçta görev yapan Ali Emre ise attığı 2 golle galibiyette ciddi rol oynadı.
Maçın Adamı : Taner
Maçın Gümüş Adamı : Ali Emre
Maçın Kalecisi : Hasan
Maçın Defansı : Ekrem
Maçın Orta Sahası : Taner
Maçın Forveti : Ali Emre
Maçın Golü : Taner
Maçın Centilmeni : Burak