Türkoğluspor Gümbür Gümbür!

Gecenin 2. maçında Türkoğluspor ile Fight Club takımları karşı karşıya gelirken maç boyunca büyük çekişme olan maçtan Türkoğluspor 11 1 gibi farklı bir skorla ayrılıp 2. sıraya yerleşti.
Kazanma Faktörleri :
Türkoğluspor topla iyi oynayıp bitiricilik konusunda şanslı bir maç geçirirken rakibin kaleci eksikliğini de iyi değerlendirip sahadan farklı bir galibiyetle ayrılmasını bildi. Kaleci Serkan’ın kalesinde başarılı performansı da galibiyette büyük etken olurken iyi pas yaptılar ve rakibi de oldukça yordular. Son bölümlerde rakibin oyundan düşmesiyle farkı da açan ekip rakibine rövanşı vermemiş oldu.
Kaybetme Faktörleri :
Fight Club rakiple başabaş bir mücadele verirken oyun olarak da iyi bir performans sergilediler fakat son vuruşlarda çok şanssızdılar. İlk yarıyı 3-0 yenik kapatan ekip bu 3 golün 2 sini kornerden yedi, duran top zafiyeti ön plana çıktı. Buna rağmen oyundan düşmeyen Fight Club takımı 2. yarıda ataklarını arttırsa da hem rakip kaleci Hem de direkler farkın erimesine izin vermeyince sahadan farklı mağlubiyetle ayrıldılar. Oyun ve mücadele anlamında en az rakip kadar mücadele verseler de kaleci eksiklikleri maçı kaybetmelerinde en büyük etken oldu.
Öne Çıkan İsimler :
Mehmetcan attığı 6 golle geceye damgasını vuran isim olurken Bahadır da savunmada oynamasına rağmen geceyi 2 golle tamamladı, Kaleci Serkan da maçın kırılma anlarında kurtarışlarıyla hep ön plana çıktı.
Maçın Adamı : Mehmetcan
Maçın Gümüş Adamı : Bahadır
Maçın Kalecisi : Serkan
Maçın Defansı : Bahadır
Maçın Orta Sahası : Mehmetcan
Maçın Forveti : Volkan
Maçın Golü : Mehmetcan
Maçın Centilmeni : Mustafa