Çernobil Efsanesi Geri Döndü!

Gecenin son maçında Palermo ile Çernobil takımları karşı karşıya gelirken ilk yarısı Çernobil takımının üstünlüğüyle 3 1 lik skorla geçilen maçta kazanan Çernobil oldu ve rakibini 6 4 lük skorla geçip hem lige galibiyetle döndüler hem de rakiplerine ligdeki ilk mağlubiyetlerini tattırdılar.
Kazanma Faktörleri :
Çernobil takımı hücum hattında etkili olarak ilk yarıdan skor avantajını sağladı. Maçın sonlarında fark 1 e kadar inse de tecrübesiyle maçı elinde tutan ekip sahadan 6 4 lük skorla galip ayrıldı. Kaleci Servet’in kalesindeki performansı galibiyete ciddi anlamda olumlu etki ederken iyi savunma yapıp rakibe çok da pozisyon vermediler. Savunmadaki tecrübeli oyuncularıyla iyi kapanan ekip eskiye nazaran kondisyon eksiklikleri olsa da orta alanda çalışkan bir görüntü sergilediler ve skor üretmekte zorlanmadılar.
Kaybetme Faktörleri:
Palermo takımı aslında maça iyi başlasa da skor üretmekte zorlanınca maça ortak olamadı. Bugün alınan mağlubiyette en büyük etken kolay gol yemeleriydi, kaleci Eren’in de gününde olmamasıydı. Aslında iyi de savunma yapıp atak da bir oyun sergilediler fakat son vuruşlarda şanssızdılar, rakip kaleciyi de geçemediler. Ligdeki ilk mağlubiyetlerini alsalar da bugün özellikle orta alandaki mücadele geçer not aldı. Murat’ın hırslı oyunu takımını ateşlese de 3 gollük performansı galibiyet için yeterli olmadı.
Öne Çıkan İsimler:
Savunmada Abdülkadir performansıyla alkış alırken Ömer Faruk da savunmada oldukça başarılıydı. Mustafa formundan hiçbir şey kaybetmediğini gösterirken maçı 2 golle tamamladı, Naim de 3 golüyle takımın en skorer ismi oldu.
Maçın Adamı : Naim
Maçın Gümüş Adamı : Mustafa
Maçın Kalecisi : Servet
Maçın Defansı : Abdülkerim
Maçın Ortasahası : Naim
Maçın Forveti : Mustafa
Maçın Golü : Murat
Maçın Centilmeni : Hüseyin