Vişne City Gümbür Gümbür!

Günün 2.maçında Vişne takımı ile Nobel Fc takımları karşı karşıya gelirken ilk dakikalarda etkili olan Vişne takımı 4.dakikada Taner ile öne geçmeyi başarırken Nobel takımı ise bir çok gol pozisyonuna girse de son vuruşlarda etkili olamadı. İlk yarının bitimine az bir süre kalmışken 2.golü bulan Vişne takımı ilk yarıyı 2-0 önde tamamlarken 2.yarı Nobel takımı baskılı bir oyun ortaya koymaya çalışsa da bir türlü aradığı golü bulamıyordu. Vişne takımı rakibin oyundan düştüğü dakikalarda art arda goller bularak maçı 6-1 kazandı.
Kazanma Faktörleri
Maça oldukça hızlı bir giriş yapan Vişne takımı erken bulduğu gol ile skor üstünlüğünü aldıktan sonra skora yönelik oynarken rakibin hata yapmasını bekledi. İlk yarının son dakikalarına doğru rakibin hatasını iyi değerlendiren ekip ilk yarıyı 2-0 önde tamamlamayı başardı. 2.yarı rakibin baskısı ile karşılaşan Vişne takımı baskıyı üstünden hemen atarak art arda goller buldu ve rahatladı. Penaltıdan bir gol yiyen ekip maçı 6-1 kazanırken kalede görev alan Murat mükemmele yakın bir maç çıkardı. Refleksleri ile dikkat çeken Murat kurtarışları ile takımını önde tutan isimdi. Savunmada ellerinden geleni yapan takımda Emre sol tarafı kitlerken zaman zaman bindirmeleri ile rakip takımı zorlarken Mustafa ise savunmada çakılı kalan isimdi ve Puyol gibi korkusuzca bütün toplara müdahale etti. İleride Tıkır tıkır bir makine gibi işleyen ekipte Akın forvette takım arkadaşlarının rahat pozisyon almasını sağlarken Taner kilidi açan isimdi ve attığı 3 gol ile maçı koparan isimdi. Maçın adamı olan Taner şutları ile parmak ısırtırken kusursuz bir maç çıkardı. Takım olarak oyunu domine eden ekip zaman zaman zorlansa da farklı bir galibiyet almayı başardılar.
Kaybetme Faktörleri
Maça adeta 1-0 geride başlayan Nobel takımı ilerleyen dakikalarda beraberlik için bir çok fırsat yakalasa da bunları bir bir harcadı. Dakikalar ilerledikçe golü bulmak için iyice risk alan ekip savunmasında açıklar verince kalesinde golü gördü ve ilk yarıyı 2-0 geride tamamladı. 2.yarıya baskı ile başlayan Nobel takımı farkı azaltmak için gol pozisyonlarına girse de bal yapmayan arı gibiydiler ve bir türlü kilidi açamadılar. Futbolun cilvesi atamayana atarlar kalelerinde bir gol daha gören ekip 40.dakikada buldukları penaltı golü ile umutlansalar da rakipleri Vişne umutlarını yıkan golleri bularak maçı kaybettiler. Kalede görev alan Emrah kalesinde 6 gol görmüş olsa da bir çok gol pozisyonunda klas kurtarışlara imza attı. Savunmada çok çabuk dağılan Nobel takımında savunmada görev alan isimler birbirlerinden çok kopuk bir görüntü çizerken ileride bolca pozisyona giren ekip bugün şansızlıklarını bir türlü kıramadılar. Bir çok gol pozisyonuna giren ekipte Emre,Yaşar ve Sunay 3’lüsü maç boyunca sayısız pozisyonlarda o kadar kötü bitirişler yaptılar ki inanılır gibi değildi. Takımın tek golü penaltıdan gelirken takım olarak bekleneni vermeyen ekip yenilgiye mahkum oldu.
Maçın Adamı:Taner
Maçın Gümüş Adamı:Murat
Maçın Golü:Taner
Maçın Kalecisi:Murat
Maçın Defansı:Mustafa
Maçın Orta sahası:Taner
Maçın Forveti:Akın
Maçın Centilmeni:Şerif