Çernobil Rövanşı Arayı Soğutmadan Aldı!

Günün 3.maçında Çernobil ile Fight Clup takımları karşı karşıya geldi. Maça hızlı giriş yapan genç ekip olurken 2.dakikada kilidi açan Fıght Clup takımı 8.dakikada farkı 2’ye çıkardı. Skorun etkisi ile kendine gelen Çernobil takımı uzaktan şutlar ile rakip kaleyi yoklamaya başladı, uzaktan oldukça etkili vuruşlar yapan oyunculara sahip olan Çernobil takımı ilk yarının son pozisyonunda Naim’in golü ile ilk yarıyı 2-1 yaptı. 2.yarıya gol ile başlayan Çernobil takımı skoru eşitlerken 2 dakika sonra Volkan rakibin şutunu engellemek isterken kendi kalesine şık bir kafa golü atarak rakip Fıght Clup takımını öne geçirdi. Skoru korumak için oldukça efor sarf eden ekip rakip Çernobile dayanamayınca maçın galibi Çernobil takımı oldu 2 kez geriye düşen Çernobil takımı son düdük çaldığında 7-3 öndeydi.
Kazanma Faktörleri
Maça beklemedikleri bir gol yiyerek başlayan ekip bu golün daha etkisini üzerilerinden atamadan 2.golü de yeyince kendilerine geldiler. Art arda şutlar ile rakip kaleyi yoklayan ekip kaleci Furkanı bir türlü geçemese de ilk yarının son dakikasında Naim şık bir vuruş ile Furkan’ı avlarken 2.yarıya da gol ile başlayan ekip kalelerinde 1 gol daha görse de önce beraberliği sonrada öne geçmeyi başararak farka gitmeyi başardı. Kalede görev alan Emre 3 gol yese de yediği 1 gol penaltıdan diğeri ise defanstan seken toptandı, bunun dışında hatasız oynayan Emre takımın başarılı isimlerindendi. Savunmada zaman zaman açıklar veren ekipte Volkan misafir oyuncu olduğunu çok belli ediyordu, kendi takımındaki performansından uzak bir görüntü çizen Volkan yine de oldukça kritik müdahalelerde bulundu. İleride oldukça efektif olan ekip uzaktan sayısız şut denerken takımın kaptanı olan Naim takımı adına kilidi açarak takımının galibiyete uzanmasını sağlarken, Fuat takımının dinamosu gibiydi. Hem savunmada hemde hücumda mükemmel bir maç çıkaran Fuat attığı 3 gol ile takımını rahatlattı, Mehmet ise takımının önemli silahlarından olurken asistleri ile takım arkadaşlarını besledi. Takım olarak 2 kez geri düşmesine rağmen oyundan düşmeyen ekip farklı galibiyete uzanmasını bildiler.
Kaybetme Faktörleri
Maça mükemmel bir giriş yapan ekip Osman’ın etkili oyunu ile 2-0 öne geçerken bu dakikadan sonra oyunu kendi yarı sahasında kabullendi. Oyunu kendi yarı sahasında kabullenmeleri ile rakibi adeta üstlerine çağıran ekip kalelerinde art arda şutlar görürken Furkan kalesinde devleşti. Fakat son dakikada Naim’in şutuna engel olamayan Furkan 2.yarının başında bir gol daha görünce oyundan düştü. Fakat rakip savunmanın hatası ile bir kez daha öne geçen ekip skoru koruyamadı ve maçı 7-3 kaybetti. Kalede görev alan Furkan takımı öndeyken inanılmaz kurtarışlara imza atarken 2.yarı kalesi yol geçen hanına döndü. Savunmada bekleneni veremeyen ekip rakibin oyununa bir türlü çözüm üretemezken savunmada en çok dikkat çeken isim Aytuğ takımı adına kendini bir çok şutun önüne atarken adeta bir kaleci gibiydi, tek başına bu şekilde en az 5 golü engelleyen Aytuğ takım arkadaşlarından beklediği reaksiyonu alamadı. İleride bireysel yetenekler ile sonuca gitmeye çalışan ekipte İbrahim oldukça şık çalımlar atsa da bu takımını kötü etkiledi. Takımın yıldızı olan Osman ise bireysel olarak bir şeyler yapmaya çalışsa da 2.yarı pili bitince farklı mağlubiyet kaçınılmaz oldu.
Maçın Adamı:Fuat
Maçın Gümüş Adamı:Naim
Maçın Golü:Osman
Maçın Kalecisi:Emre
Maçın Defansı:Volkan
Maçın Orta sahası:Fuat
Maçın Forveti:Naim
Maçın Centilmeni:Aytuğ