Vasco Yeni Transferiyle Güldü!

Gecenin ikinci maçı olan Brothers ve Vasco ekiplerinin karşı karşıya geldiği maçta Vasco farklı galibiyet alarak yoluna devam eden ekip oldu. Rakibi karşısında oyun kurmada ve ofansif oyunda zayıf kalan Brothers maçta sadece 3 gol bularak rakibine 8-3 lük skor ile yenildi.
Kazanma Faktörleri
Maç boyunca en başarılı oldukları iş olan hızlı pas ve yerden oyundan vazgeçmeyen ekip bunun karşılığını skor olarak almayı başardı. Savunmada oynayan Emre , Mustafa ve Melih skora katkı sunmamış olsa da rakibi durdurup geride alan vermeyerek hücum oyuncularının geri gelmesine bile fırsat vermediler. Hücumda ise Enes ve Umut topu yön değiştiren oyunu kuran ikili olurken Melih Varda ise işi bitiren rolündeydi. Özellikle Melih attığı goller ile dikkat çekmiş gibi gözükse de oyun içindeki pas alışverişi ve birebirde ki hızı onun ne kadar tehlikeli bir hücum silahı olduğunu bir kez daha göstermesini sağladı. Vasco takımı tam bir takım olma yolunda ilerlerken buna seyir zevki veren futbollarını da ekleyerek galibiyeti hak eden taraf olmayı başardı.
Kaybetme Faktörleri
Brothers takımı maça istekli başlayıp ilk dakikalarda yediği gole cevap vermiş olsa da devamında hücumsal olarak çok etkili olamamaları mağlubiyette en büyük etkenlerden biri oldu. Savunmada Enes , Hakkı ve Resül’le çıkan ekipte Enes bir gol bulmayı başaran oyuncu oldu. Savunma olarak maçta hiç pes etmeseler de rakip atakları bir türlü durduramayan ve hücum oyuncularından beklediği desteği alamayan savunma oyuncularının çokta fazla yapacakları bir şey kalmamıştı.Hücumda ise en etkili isim rakip savunmayı oyun dışı bırakan Muhammed olurken goller ise Ali’den geldi. Takım sadece üç gol bularak sahadan mağlubiyet ile ayrıldı.
Maçın Adamı : Melih V.
Maçın Gümüş Adamı : Enes
Maçın Golü : Melih V.
Maçın Kalecisi : Onur
Maçın Savunması : Emre
Maçın Orta Sahası : Umut
Maçın Forveti : Melih V.
Maçın Centilmeni : Ali