Vasco Rehavete Kapılsa da Galip!

Günün ilk maçında Alacaat ile Vasco takımları karşı karşıya geldi. Maça 2 takımda temkinli başlarken ilerleyen dakikalarda karşılıklı goller olsa da ilk yarıyı 3-1 skor ile Vasco takımı önde tamamladı. 2.yarının başında Vasco takımı skoru arttırmaya devam ederken skor 5-1 oldu. Bu skordan sonra rehavete kapılan Vasco takımı rehavete kapıldı ve savunmada açıklar vermeye başladı. Bunu çok iyi değerlendiren Alacaat takımı maçın son anlarında farkı 1’e indirmeyi başarsa da Vasco takımı skor üstünlüğünü korudu ve maçı zor da olsa Vasco takımı 5-4 kazandı.

Kazanma Faktörleri
Maça rakibini tartarak başlayan Vasco takımı ilk yarıyı 2 fark ile önde tamamlarken 2.yarının başında farkı açmayı devam eden ekip fark 4 olduktan sonra rehavete kapılsalar da maçı kazanmayı başardılar. Kalede görev alan Kaan kritik kurtarışlara imza atsa da maçın sonlarında çok riskli hareketler yaptı. Fatih savunmada rakibin her atağına ayak uzatmayı başarırken müdahaleleri ile rakibin çoğu atağını kesti ve savunmasını toparladı. İleride bir çok yetenekli ayağa sahip olan ekip takım oyununu da çok iyi bir şekilde sahaya yansıtırken Burak takımının ataklarını şekillendiren isimdi, sol ayağı ile harikalar yaratan Burak muhteşem bir oyun sahaya yansıttı. Onur ise forvette uzun boyunu çok iyi kullanırken bitiriciliği ile maçı takımına kazandıran isimdi. İlk yarı çok iyi bir oyun ortaya koyan Onur 2.yarı oyundan düşse de performansı ve attığı goller ile takımını galibiyete taşıyan isimdi.

Kaybetme Faktörleri
Maça kontrollü başlayan Alacaat takımı ilk yarıyı 2 fark ile geride tamamlarken 2.yarı fark 4’e çıksa da oyun disiplininden kopmadı ve farkı 1’e indirmeyi başardı fakat kalan dakikalarda beraberlik golünü bulamadı. Kalede görev alan Hakan kendi mevkisi kalecilik olmamasına rağmen özverisi ve isteği ile kalesinde adeta devleşti. Alacaat takımının en sadık taraftarı olan Hakan görev verildiğinde ne kadar yararlı olduğunu bu maçta kanıtladı. Savunmada Emre Aşık hava toplarında elinden geleni yapsa da bu maç çok fazla hücuma çıktı. Halil İbrahim ise savunmada zaman zaman yalnız kalsa da kritik müdahalelerde bulundu. İleride Halil 2 gol atsa da bu maç girdiği gol pozisyonlarını hoyratça harcadı. Ali Rıza ise istediği toplar ile buluşamasa da kendisine pozisyon hazırlamaya çalıştı. Eray uzaktan attığı şutlar ile etkili olmaya çalışırken frikikten attığı gol ile alkış aldı. Maç içerisinde 4 fark ile geriye düşse de oyun disiplininden kopmayan ekip farkı 1’e indirse de bir türlü devamını getiremedi ve sahadan yenik ayrıldı.

Maçın Adamı:Onur
Maçın Gümüş Adamı:Burak
Maçın Golü:Eray
Maçın Kalecisi:Hakan
Maçın Savunması:Fatih
Maçın Orta sahası:Burak
Maçın Forveti:Onur
Maçın Centilmeni:Kaan