Lens takımı Dirildi!

Günün ilk ve tek maçında Lens takımı ile Diriliş takımları karşı karşıya geldi. Kıran kırana geçen maçta ilk yarı 2 takımda birbirlerini tartarken Diriliş takımı ilk yarının son anlarında attığı gol ile ilk yarıyı önde tamamlamayı başardı. 2.yarı Lens takımı öne geçmeyi başarırken Diriliş takımı skoru eşitlese de Lens takımı çok iyi bir reaksiyon gösterdi ve art arda attığı goller ile farkı açtı. Kora kor bir mücadelenin olduğu maçı Lens takımı zor da olsa 4-2 kazanmayı başardı.

Kazanma Faktörleri

Maça rakibini tartarak başlayan Lens takımı ilk yarıyı geride tamamlasa da 2.yarı beraberlik golünü bulduktan sonra açıldı ve maçı 2 fark ile kazandı. Osman savunmada can siperane bir oyun ortaya koyarken takımına olgunluğu ile seviye atlattı. Emir kalesinde zaman zaman hatalar yapsa da genel olarak refleksleri oldukça iyiydi ve kritik kurtarışlara imza attı. Yusuf hırsı ve azmi ile takımını ateşleyen isimdi. Rakibi çok fazla hırpalayan Yusuf tekniği ile dikkat çekti. Emircan forvette görev alan isimdi. Maç boyunca çok fazla topla oynayan Emircan attığı şık gol ile büyük beğeni topladı. Maçın yıldızı olan kişi ise takımın Kaptanı Fatihti, hem savunmada hemde hücumda çok fazla efor sarf eden Fatih takımının ataklarını şekillendirirken oyun görüşü ile fark yarattı ve attığı goller ile takımını galibiyete taşıdı. İlk yarı gol yollarında çok fazla sıkıntı yaşayan Lens takımı 2.yarı baskısını arttırarak golü buldu ve sonrasında açılarak galibiyete ulaştı.

Kaybetme Faktörleri

Maça kontrollü başlayan Diriliş takımı savunma ağırlıklı bir oyun sergilerken rakibin açıklarını kolladı ve ilk yarının son anlarında bulduğu gol ile ilk yarıyı önde tamamladı. 2.yarı skora yönelik bir oyun sergileyen ekip skoru koruyamayınca yenilgi kaçınılmaz oldu. Alihan kalesinde ilk dakikadan itibaren tehlikeli pozisyonlar görürken kurtarışları ile takımını ayakta tuttu. Yunus savunmanın bel kemiğiydi. Maç boyunca savunmasını terk etmeyen Yunus rakibin çoğu atağını kesse de 2.yarı yorulduktan sonra oyundan düştü. Hikmet takımın en genç ismi olurken Diriliş takımında topla en çok buluşan kişiydi. Topla dikine çok iyi giden Hikmet arkadaşlarını maç boyunca beslese de beklediği geri dönüşü alamadı. İlter takımının atak varyasyonlarını çeşitlendirmeye çalışsa da çok fazla top kaybı yaptı. İlk yarıyı önde tamamlamayı başarsalar da oyundan kopan ekip maçı kaybetmekten kurtulamadı.

Maçın Adamı:Fatih
Maçın Gümüş Adamı:Yusuf
Maçın Golü:Emircan
Maçın Kalecisi:Emir
Maçın Savunması:Osman
Maçın Orta sahası:Fatih
Maçın Forveti:Emircan
Maçın Centilmeni:Okan