Los Alacaticos Çok Farklı Bir Skor İle Galip!

Günün 2.maçında Los Alacaticos ile ligin yeni takımlarından Şenspor takımları karşı karşıya geldi. Maça 2 ekipte temkinli başlarken Los Alacaticos takımı rakibini tarttıktan sonra oyunun kontrolünü eline aldı ve art Arda goller ile öne geçti. Şenspor ise uzaktan attığı şutlar ile karşılık vermeye çalışsa da ilk yarıyı Los Alacaticos takımı 5-3 önde tamamladı. 2.yarı oyundan kopan Şenspor savunmada çok fazla açık vermeye başladı ve Los Alacaticos takımı bu açıkları çok iyi değerlendirerek sahada adeta gol olarak yağdı ve maçı Los Alacaticos takımı 17-3 gibi farklı bir skor ile kazandı.

Kazanma Faktörleri
Maça rakibi tartarak başlayan Los Alacaticos takımı rakibini tarttıktan sonra oyunun kontrolünü eline aldı ve maçın son dakikasına kadar oyunun temposunu ayarladı ve ligdeki en farklı galibiyetlerden birini aldı. Kalede görev alan Mesut kalesinde bugün fazla gol pozisyonu görmese de bazı pozisyonlarda güzel kurtarışlara imza attı. Savunmada ilk dakikadan itibaren oyun disiplininden kopmayan ekipte Emre rakibin neredeyse her atağına ayak koyarken rakibe kolay pozisyon şansı vermedi. İleride adeta gol olarak yağan ekip 17 golün yanında bir o kadarda gol pozisyonu kaçırırken, direkten dönen en az 5 tane şutları vardı. Ertan tekniği ve oyun görüşü ile kilit paslar atarken maçın yıldızı ise Ali Rızaydı. 13 gol ile fark yaratan Ali Rıza gol yollarındaki hareketliliği ile rakiplerini yıldırırken gol krallığına bu maçta attığı goller ile göz kırptı. İlk dakikadan itibaren oyun disiplininden kopmayan Los Alacaticos takımı zorlanmadan galibiyete ulaştı.

Kaybetme Faktörleri
Maça kontrollü başlayan Şenspor takımında oynayan oyuncular birbirleriyle ilk defa oynuyormuş gibiydiler. Maçı farklı bir skor ile kaybeden ekipte savunma çok uyumsuzdu. Yaş ortalaması rakibin neredeyse yarısı kadar olan genç ekipte savunmada görev alan isimler çok fazla geriye yaslanırken Mikail her pozisyonda topun önünü kapatmak yerine topsuz oyuncuyu tutmaya çalışırken toplu oyuncunun önünü açtı. İleride oynayan oyuncular çoğu pozisyonda acele ederken Fatih takımının en büyük ismiydi. Takımının ataklarını şekillendirmeye çalışan Fatih elinden geleni yapsa da fark açıldıktan sonra oyundan düştü. Atakan takımın en dikkat çeken ismiydi. Attığı 2 gol ile tekniğini konuşturan Atakan’ın performansı beğenilirken Emirhan ise biraz bencildi. Her topu kaleye şut olarak yollayan Emirhan topları ayağında çok fazla tuttu ve çok fazla top kaybı yaptı. Rakibine göre biraz güçsüz kalan ekip farklı bir yenilgi alsalar da bir kaç takviye ile iyi bir ekip olabilirler.

Maçın Adamı:Ali Rıza
Maçın Gümüş Adamı:Ertan
Maçın Golü:Atakan
Maçın Kalecisi:Mesut
Maçın Savunması:Emre
Maçın Orta sahası:Ertan
Maçın Forveti:Ali Rıza
Maçın Centilmeni:Ferhat