Vasco 3. Tur Biletini Son 5 Dakikada Aldı!

Play off 2. tur maçlarının belkide en çekişmeli geçen maçlarından birini Vasco ve Çernobil takımları oynadı. İlk yarı ve ikinci yarının ortasına kadar 0 – 0 lık beraberlik ile süren maçta ilk golü bulan Vasco maçı kazanmayı da başardı.
Kazanma Faktörleri
Vasco kalede İbrahim ile maça başladı. İbrahim hem uzaktan hem de rakiple karşı karşıya geldiği pozisyonlarda çok iyi bir performans göstererek kalesini gole kapattı. Maçın içinde kalan ve takım arkadaşlarını her zaman uyaran yapısı ile İbrahim kilit isimlerden biri oldu. Vasco defansını ise Emre , Yakup ve Umut üçlüsü oluşturdu. Bu üçlüden her biri defansif olarak hatasız oynarken zaman zaman hücuma sundukları katkı ile de etkili oldular. Hücumda ise Onur , Enes ve Mert üçlüsü ile maça başlayan Vasco da gol açılışını yapan dakika 45’te Onur oldu. Onur’un attığı gol ile bir farklı öne geçen takım bu skoru dakika 50 ye kadar korumayı başardı. Dakika 50 de ise ikinci golü bulan takım peşine bir gol yese de maçı kazanmayı başardı.
Kaybetme Faktörleri
Çernobil takımı kalede tecrübesi ile bildiğimiz Servet ile maça başladı. Servet’in önünde defansta Ömer Abdül ve Arif özellikle ilk yarı defansta tek bir hata yapmadan maçı sürdürdü. İkinci yarı bir anlık konsantrasyon kaybı ve iletişimsizlik gol olarak kısır olan maçta kalelerinde gol görmelerine neden oldu. Hücumda ise Furkan , Mustafa ve Naim oynarken Furkan genel olarak topu sürükleyen ve adam eksilten bir oyun sergiledi. Hücum oyuncuları defansı geçse bile rakip kaleci ibrahim’i ancak dakika 50 de geçmeyi başarabildi. Skoru 2 – 1 e getiren ekip ümitlense de kalan süre ikinci golü atmak için yeterli olmayınca sahadan mağlup ayrılarak Play-off’a veda ettiler.
Maçın Adamı : Onur
Maçın Gümüş Adamı : Enes
Maçın Golü : Onur
Maçın Savunması : Emre
Maçın Kalecisi : İbrahim
Maçın Orta Sahası : Enes
Maçın Forveti : Onur
Maçın Centilmeni :Servet