Özkürtün Gençlik Kaldığı Yerden Devam!

Kıran kırana geçen Özkürtün Gençlik ile Yıldırım Sk takımlarının karşı karşıya geldiği maçta Özkürtün takımı erken bulduğu gol ile öne geçerken Yıldırım Sk ilk yarı bir türlü aradığı golü bulamadı ve ilk yarıyı Özkürtün Gençlik takımı 1-0 önde tamamladı. 2.yarı fark 2’ye çıksa da Yıldırım takımı farkı hemen 1’e indirmeyi başarsa da Özkürtün takımı skor üstünlüğünü korudu ve maçı Özkürtün Gençlik takımı 3-1 skor ile kazandı.

Kazanma Faktörleri
Maça çok etkili başlayan Özkürtün Gençlik takımı ilk dakikadan itibaren skor üstünlüğünü korurken maç içerisinde zaman zaman zorlansa da net bir skor ile maçı kazanmayı başardı. Kalede görev alan Muzaffer mükemmel bir maç çıkarırken kurtarışları ile takımını önde tutan isimdi. Çevikliği ile dikkat çeken Muzaffer bir çok kritik kurtarışa imza atarken Özkürtün Gençlik takımı savunmada birbirlerinin açıklarını çok iyi kapatırken Dursun ile Onur savunmanın bel kemiğiydi. Dursun savunmada çakılı kalırken rakibin çoğu atağını kesmeyi başardı. Onur ise maçın yıldızıydı. Uzun bir aradan sonra sahalara geri dönen Onur savunmada bir çok kritik müdahalede bulunurken hücuma da katkı veren Onur attığı 2 gol ile maçı takımına getiren isimdi ve bitiriciliği ile fark yarattı. Hücumda Birol takımının ataklarını şekillendirirken oyun görüşü ile oyunu açan isimdi. Forvette görev alan Mehmet Ali ise uzun boyu ile hava toplarına hakim olurken hücumda yaptığı pres ile rakibi yıldırdı. İlk dakikadan itibaren skor üstünlüğünü eline alan ekip zor da olsa galibiyete ulaşmayı başardı.

Kaybetme Faktörleri
Maça kalelerinde şok bir gol yiyerek başlayan Yıldırım Sk takımı ilk yarı bir türlü aradığı golü bulamazken fark 2’ye çıktıktan sonra farkı 1’e indirmeyi başarsa da devamını getiremeyince maçı 2 fark ile kaybetti. Kalede görev alan Emirhan kalesinde bir çok tehlikeli pozisyon görürken yaptığı güzel kurtarışlar ile takımını oyunun içinde tutmayı başardı. Savunmada tatlı sert oyunu ile rakibini yıldırmaya çalışan ekipte Yunus oldukça sert bir oyun sergilerken savunmada kritik müdahalelerde bulundu. Hücumda bal yapmayan arı gibi olan ekipte Yasin forvette bir türlü beklenen etkiyi yapamazken girdiği gol pozisyonlarını değerlendiremedi. Cihangir ise takımının tek golüne imza atarken takımının en efektif ismi olsa da performansı yenilgiyi engellemeye yetmedi. İlk dakikadan itibaren skor üstünlüğünü rakibine kaptıran ekip bir türlü aradığı golleri bulamayınca yenilgi kaçınılmaz oldu.

Maçın Adamı:Onur
Maçın Gümüş Adamı:Muzaffer
Maçın Golü:Onur
Maçın Kalecisi:Muzaffer
Maçın Savunması:Onur
Maçın Orta sahası:Birol
Maçın Forveti:Mehmet Ali
Maçın Centilmeni:Emirhan