Türkoğluspor Lens’e Acımadı!

Gecenin ilk maçında Lens ile Türkoğluspor takımları karşı karşıya gelirken Türkoğluspor ilk yarısını 3 2 önde tamamladığı maçı 8 4 lük skorla kazanarak önemli bir galibiyete imza atıp üst sıralara tırmanmaya başladı.
Kazanma Faktörleri
Türkoğluspor maça çok iyi başlayıp 2-0 lık skor üstünlüğünü yakalarken skor bir ara 2 2 ye gelse de devreye 3 2 önde girdiler. 2. yarıda yine skora denge geldiğinde ataklarını arttıran ekibin üst üste 2 topu direkten dönerken gol geliyorum diyordu ve nitekim üst üste yaptıkları etkili ataklardan golleri buldular ve sahadan farklı bir galibiyetle ayrıldılar. Alınan galibiyette iyi savunma büyük rol oynarken rakipten çok top kazandılar, maçın kazanılmasında en büyük etken buydu. Bunun dışında kalabalık ve etkili savunma yapan ekip toplu halde gidip toplu halde dönerken oyun disiplininden hiç kopmadılar.
Lens takımı ise maça rehavetle başlarken bunun bedelini pahalı ödedi ve sahadan farklı bir skorla mağlup ayrıldı. İlk ayrıda 2 0 yenik duruma düşse de skora denge getirmeyi başaran ekip maç boyunca hiç öne geçemezken ilk yarıda kaçırdığı net pozisyonları ilerleyen dakikalarda çok aradı. Biraz rahatlık biraz da disiplinsizlik mağlubiyette büyük rol oynarken 2. yarıda da 2 topları direkte patladı, son vuruş olarak şanssız bir maç geçirdiler.
Öne Çıkan İsimler:
Volkan attığı 5 golle geceye damgasını vuran isim olurken performansıyla büyüledi, Mehmetcan orta alanda oyunu yine çok iyi kurdu, Mert ise özellikle Fatih Şimşek’in kanadını adeta otobana çevirip etkili bindirmeler yaptı.
Maçın Adamı: Volkan
Maçın Gümüş Adamı: Mehmetcan
Maçın Kalecisi: Serkan
Maçın Defansı: Enes
Maçın Ortasahası: Mehmetcan
Maçın Forveti: Volkan
Maçın Golü: Volkan
Maçın Centilmeni: Osman