Terminalspor Galibiyetle Tanıştı!

Gecenin son maçında Terminalspor ile Kaos takımları karşı karşıya gelirken Terminalspor ilk yarısını 7 1 önde tamamladığı maçtan 12 9 luk skorla galip ayrılırken sezonun ilk galibiyetini almış oldular.
Kazanma Faktörleri:
Terminal spor maça fırtına gibi başlarken özellikle hücum hattına yapılan takviyelerin meyvelerini bol golle alırken devreye 7 1 lik skorla girdiler. 2. yarıda bu skorun rehavetine kapılan ekip bir ara skor 10 9 a gelip ecel terleri dökmelerine rağmen son dakikalarda farkı açmasını bildiler ve 3 puanı ceplerine koydular. Alınan galibiyette tartışmasız Okan-Cihan takviyeleri büyük rol oynarken ikili attıkları gollerle takımlarını sırtladılar. Bunun dışında savunma disiplinini elden bırakmayan ekip maçın genelinde üstün bir oyun sergilerken son bölümlerde pozisyon bulmakta zorlansa da galibiyeti almasını bildi.
Kaybetme Faktörleri:
Kaos takımı aslında maça istekli başlasa da daha ne olduğunu anlayamadan yedikleri peş peşe gollerle oyundan düştüler diyebiliriz. Üstüne Berkant’ın sakatlığı takımı olumsuz yönde etkilerken özellikle ilk ayrıda tanınmayacak kadar kötü haldelerdi. 2. yarıda vites arttırıp maça ortak olan ekip son 5 dakikaya 1 fark geride girseler de aradıkları golü bulamayınca sahadan mağlubiyetle ayrıldılar. Geçen sezonlarda liderlik koltuğunda dahi oturmuş olan ekip bu sezon aradıkları çıkışı yakalayamazken bu maçta kaleci eksikliği bariz şekilde maçı kaybetmelerine sebep oldu. Ayrıca Berkant’ın da sakatlığı maça tutunamamalarını sağlarken buna rağmen özellikle 2. yarıda oldukça istekli ve gayretliydiler fakat son bölümlerde şans yanlarında değildi.
Öne Çıkan İsimler:
Okan attığı 4 golle takımını sırtlarken yine Cihan da 3 golüyle galibiyette büyük rol oynadı, Kaptan Murat da maçı 2 golle tamamladı. Kaleci Oğuz maçın bitimine 4 dakika kala takımı 1 fark öndeyken yaptığı müthiş kurtarışla skora denge gelmesini engellerken dönen atakta golü buldular ve fark 2 ye çıktı, maçın kırılma anında bu kurtarışıyla galibiyette büyük rol oynadı.
Maçın başında sakatlanmasına rağmen geceyi 5 golle tamamlayan Berkant’ın bu başarılı performansı ise puan için yeterli olmadı.
Maçın Adamı: Okan
Maçın Gümüş Adamı: Cihan
Maçın Kalecisi: Oğuz
Maçın Defansı: Şenol
Maçın Ortasahası: Okan
Maçın Forveti: Cihan
Maçın Golü: Okan
Maçın Centilmeni: Burak