F.C. Greenboys tan muhteşem başlangıç

Cesse Yıldırım Konferansı kapanış sezonu gecenin maçındaKaryağmaz F.C. ile F.C.Grenboys karşı karşıya geldiler.Maçın ilk 15 dakkası çok çekişmeli geçerken Karyağmaz F.C. maçın hemen başında 2-0 üstünlüğe ulaştı. F.C. Greenboys maçtan kopmadı ve beraberliği kısa sürede yakaladı.Kaptan Oktayın uzaktan sert ve etkili şutları ve takımın tecrübeli ayakları sayesinde maçtan farklı bir galibiyetle ayrıldılar.

Kazanma Faktörleri:

Yenik duruma düştükten sonra oyundan düşmeyip kaptanı sayesinde maçtan farklı galip ayrıldılar. Bi maçta yapılması gereken herşeyi yaptılar defansta Mertin kademelere girişi rakibe pozisyon vermeyişi Burağın takımı ileri çıkarması çok rahat adam egale etmesi Oktayında etkili şutları ile zor bi maçı rahatlıkla geçtiler.

Kaybetme Faktörleri :

2-0 öne geçmelerine rağmen skoru koruyamadılar. Kaptan Muharremin istediği futbolu sergiliyemedikleri için ve rakip takımın kaptanı Oktaya ilk yarıda engel olamadıkları ve  Ortasaha  hücüm hattı birbirinden çok kopuk olduğu için maçta hücuma çıkamadıkları için golde bulamadılar.Bundan dolayı farklı bir malubiyet aldılar..