Terran’dan Kritik Galibiyet!

Maçın Adamı:Mustafa
Maçın Kalecisi:Recep
Maçın Savunması:Mümin
Maçın Ortasahası:Emre
Maçın Forveti:Mustafa
Maçtan Notlar ve Takım Değerlendirmeleri
Maç Kayadibi Gençlik takımının başlama vuruşu ile başladı. Maça istekli başlayan Kayadibi hemen golü bulmak için bastırırken kontra ataktan Terran takımı Hikmet ile golü bularak 1-0 öne geçmeyi başardı. Bu golden sonra aynı oyun düzeninde oynayan Terran takımı çok disiplinliydi. Kayadibi Gençlik ise kalelerinde golü gördükten sonra çok hızlı bir şekilde toparlanarak 2 dakika sonra Ömer ile skoru eşitlemeyi başardı. Fakat savunma da çok basit hatalar yapan Kayadibi Gençleri kalelerinde ard arda pozisyonlar verdi. Terran takımından Emre bu açıkları çok iyi degerlendirerek 12.dakikada takımını maçta 2.kez öne geçirmeyi başardı. Kayadibi gençlik takımı geriye düşmüş olmanı verdiği stres ile oyundan düşmeye başladığı dakikalarda Mustafa sahneye çıkarak Terran takımının 3.golünü kaydederek skoru 3-1 yaptı. Kayadibi gençlik ilk yarının son anlarına doğru bir çok gol pozisyonu yakalasada bu pozisyonları gole çevirmeyi başaramadı. Terran takımından Mustafa ilk yarının son dakikalarinda bir kez daha sahneye çıkarak ilk yarının skorunu 4-1 Terran takımının lehine sonuçlandırdı.
2.yarı farkı azaltmak için daha baskılı başlayan Kayadibi Gençlim takımı uzaktan sutlar ile rakip kaleyi yoklasada Terran takımı bu baskıyı hemen bozarak oyunun kontrolünü aldılar. Mustafa ve Emrenin ard arda 2 golü ile farkı 5’e çıkardılar. Maçta Kayadibi Gençlik takımı adına ayakta kalan tek ismi olan Ömer bu gollere hemen karşılık vererek skoru 6-2 yaparak takımını umutlandırsada bu umutları yok eden isim Mümin oldu. 36.dakikada şık bir gole imza atan Mümin farkı tekrar 5’e çıkardı. Bu dakikadan sonra sahada yokları oynayan Kayadibi gençlik takımı kalesinde bir çok gol gördü. Terran takımından Mustafa şov yaptı diyebiliriz. Günün başarılı ismi maçın kalan dakikalarında 4 gol daha atmayı başararak toplamda 7 gol buldu ve takımına rahat bir galibiyeti hediye etti. Maçta son düdük çaldığında tabeleda 11-2 gibi farklı bir skor ile Terran takımının galibiyeti yazıyordu.
Kayadibi Gençlik
Takımın oyuncularını tek tek ele aldığımızda çok iyi olan oyuncular takım olarak bir uyum sağlayamayınca farklı yenilgi kaçınılmaz oldu. Kalede Güray görev aldı. Takımını arkadan çok iyi yönlendiren ve motive eden Güray yediği çoğu golde arkadaşlarının kurbanı oldu. Savunmada Kudret, Enes ve Hüseyin 3’lüsü görev aldı. Uyumları çok kötü olan 3’lüden Kudret hava toplarında etkili olsada yerde aynı performansı sergileyemedi. Enes savunmadan topu ileriye taşıyan isimdi ve zaman zaman topu çıkartırken kaptırması takimını zora soktu. Hüseyin ise savunmanın en etkili ismiydi. Fakat maçın son anlarında oyundan düşmesi farka neden oldu. Ortasaha da Ömer ve Arda görev aldı. Ömer zaman zaman çok efektif ti ve takımın gollerini atan isimdi. Takımı için herşeyi yapan isim arkadaşlarından beklenen reaksiyonu alamadı. Arda çok silik bir maç çıkardı ve çok fazla top kaybı yaptı. Forvette Sedat görev aldı. Bekleneni veremeyen Sedat rakip savunmanın arasında kayboldu. Sonraki maçlarda Kayadibi Gençlik takımına başarılar dileriz.
Terran
Maça çok iyi başlangıç yapan ekip maçın ilk dakikasından son dakikasına kadar oyunun kontrolünü ellerinde tuttular ve farklı galibiyete uzandılar. Kalede Recep görev aldı. Recebe fazla görev düşmesede yaptığı kritik bir kaç kurtarış ile maçı koparttı diyebiliriz. Savunmada Mümin, Yunus ve Hikmet 3’lüsü görev aldı. Uyumları çok iyi olan 3’lüden Yunus savunanın bel kemiğiydi ve savunmada çakılı oynayan isim bir çok pozisyonu kesti. Mümin zaman zaman hücuma çıksada çok efektif bir maç çıkardı. Hikmet ise maçta en fazla top kazanan isimdi ve rakibin çoğu hücumunu başlamadan kesti. Ortasahada Emre ve Ahmet 2’lisi görev aldı. Uyumları çok iyi olan 2’liden Emre tekniği ile göz doldururken Ahmet ise takımının ataklarını bir maestro gibi yönlendiren isimdi. Forvette Mustafa oynadı. Mükemmel bir maç çıkaran Mustafa attığı 7 gol ile gol krallığına göz kırpttı diyebiliriz. Sonraki maçlarda Terran takımına basarılar dileriz.