Tek Namağlup Goriyana!

Günün 2.maçında Goriyana takımı ile Çekiçspor takımları karşı karşıya geldi. İlk dakikadan itibaren maçın kontrolünü eline alan Goriyana takımı skor üstünlüğünü de erken eline alınca maçın temposunu ayarlayan ekip oldu. Çekiçspor ise takım olarak oyunu kendi yarı sahalarında kabul edince maçı 4-0 Goriyana takımı kazandı.
Kazanma Faktörleri
Maça çok iyi başlayan Goriyana takımı takım oyununu ve disiplinini ilk dakikadan son dakikaya kadar sürdürerek kalelerini gole kapatmayı başaran ekip maçı 4-0 gibi farklı bir skor ile galip bitirmesini bildi. Kalede görev alan Bilalcan maçın yıldızlarındandı. Takımın kaptanlığını çok iyi bir şekilde taşıyan Bilalcan maç boyunca yaptığı kritik kurtarışlar ile takımının maçı rahat bir şekilde bitirmesini sağladı. Savunma kurgusu çok iyi olan ekipte savunma da en çok dikkat çeken isim Ramazandı topu savunmadan hücuma taşıyan Ramazan yaptığı kritik müdahaleler ile savunmada etten bir duvar ördü. İleride dağılımları çok iyi olan ekinin attığı 4 golünde farklı isimlerden gelmesi bunun bir göstergesi ileride en çok dikkat çeken isimler ise Furkan ile Atakandı. Atakan hem hücum da hem de savunma da takımı adına en çok efor sarf eden isimdi. Ve bitmek bilmeyen enerjisi ile takımının dinamosu görevindeydi. Furkan ise ince bilekleri ve uzaktan şutları ile etkili olduğu kaçta oyun görüşü ile dikkat çekti. 8.maçında 8.galibiyetini alan Goriyana takımı bakalım yenilmezlik serisini daha kaç maç koruyabilecek
Kaybetme Faktörleri
Maça savunma ağırlıklı çıkan Çekiçspor oyunu kendi yarı sahasında kabul edince kalesinde büyük bir baskı gördü. 5.dakikada 2-0 geriye düşen ekip bu dakikadan sonra kendine gelsede ilk yarı 2-0 geride tamamladılar. 2.yarıda aradıkları golü bir türlü bulamayan ekip maçı 4-0 kaybetmekten kurtulamadılar. Kalede görev alan Yahya sakat sakat maça çıktı. Sakat olmasına rağmen çok iyi bir maç çıkaran Yahya’nın yediği 3 golde de yapabilecek fazla bir şeyi yoktu. Savunma kurgusu iyi olan ekip rakibin bireysel oyuncularına çözüm üretemeyince çaresiz kaldılar. Savunma da en fazla hata yapan isim Numandı. Çok çabuk geçilen Numan yaptığı basit hatalar içe takımını zor durumlarda bıraktı. İleride bir türlü istedikleri oyunu sahaya yansıtamayan ekipte ileride görev alan genç İbrahim ile Tugay bu maçta etkisiz kalmaları yenilgiyi tetikleyen etkenlerdendi. Tugay hava toplarında çok fazla etkili olda da maç boyunca istediği toplar ile buluşamadı. İbrahim ise bu kaçta hızını sahaya yansıtamadı. Rakipleri tarafından yakın markaja alınan İbrahim bu kaçta etkisiz kalınca takımının hücum varyasyonları zayıfladı ve gol yollarında kısır kaldı.
Maçın Adamı:Bilalcan
Maçın Gümüş Adamı:Furkan
Maçın Kalecisi:Bilalcan
Maçın Defansı:Ramazan
Maçın Ortasahası:Atakan
Maçın Forveti: Furkan
Maçın Golü:Samet