Mezunsther United Galibiyetle Döndü!

Gecenin maçında Mezunsther ile Ultragençlik takımları karşı karşıya gelirken maça iyi başlayan Mezunsther takımı ilk yarısını 3-2 önde tamamladığı karşılaşmadan 9-2 lik skorla galip ayrıldı ve ilk maçlarında farklı kazanarak bu sezonun zorlu ekiplerinden olabileceklerini rakiplerine gösterdiler.
Kazanma Faktörleri:
Mezunsther takımı rakibe göre maçı daha çok isteyen taraftı ve sahadan da haklı bir galibiyetle ayrıldılar. Rakiplerine göre daha çok koşup daha çok pozisyon bulan ekip sahanın her bölgesinde daha arzulu bir oyun sergilerken sahada adeta basmadık yer bırakmadılar. Hücum hattında da etkili bir maç çıkaran ekip sahadan haklı ve rahat bir galibiyetle ayrıldı. İkinci yarıda üst üste attıkları goller ile maçı kazanan ekip ilk yarıda ise bir çok pozisyondan yararlanamadılar. Genel anlamda güzel bir maç çıkardılar.
Kaybetme Faktörleri:
Ultragençlik takımı aslında maça ortak bir görüntü sergilese de ileri uçta yetersiz kalması sebebiyle ve defansta çok boşluk vermeleri sonucunda devreyi 3-2 geride tamamladı. Fakat ikinci yarıda kondisyon olarak rakipleriyle baş edemediler ve sahadan mağlubiyetle ayrıldılar. En önemli faktörlerden birisi ise ilk yarıdaki performanslarını ikinci yarıda gösterememeleri oldu diyebiliriz . Son dakikalarda oyundan düşmeleri farkın açılmasına sebep oldu ve maçtan 9-2 mağlup ayrıldılar.
Öne Çıkan İsimler:
Mehmet Mezunsther adına attığı 4 golle maçın en skorer ismiydi . Ahmetcan maç boyunca hiç durmadı orta alanda maçın tartışmasız en iyisiydi ve orta sahadan attığı müthiş gol ile izleyenleri büyüledi. Barış ise 3 gol atarak takımına büyük katkı sağladı.
Ultragençlik takımında ise Murat ve Baran birer gol atarak takımını maçta tutan isimlerdi ellerinden geleni yapsalar da mağlubiyete engel olamadılar.
Maçın Adamı: Ahmetcan
Maçın Gümüş Adamı: Mehmet
Maçın Kalecisi: Şiyar
Maçın Defansı: Umut
Maçın Ortasahası: Barış
Maçın Forveti: Mehmet
Maçın Golü: Ahmetcan
Maçın Centilmeni: Baran