Adalet Spor Galibiyetle Başladı!

Günün ilk maçındaki Dental teknisyen takımı ile genç Adalet Spor takımları karşı karşıya geldi. Maçın ilk dakikalarında 2 ekipte birbirini tartarken 5.dakikada Osman frikikten çok şık bir gol ile maçın kilidini açtı. Ve Dental teknisyen takımı maçta öne geçti, fakat ilerleyen dakikalarda skoru koruyamayınca maçı 4-2 skor ile kazanan takım Adalet Spor oldu.
Kazanma Faktörleri
Maça temkinli başlayan genç ekip Frikikten yedikleri golün etkisini üzerilerinden hemen atarak skoru Özcan ile önce eşitledi sonra Ramazan ile öne geçmeyi başardı. İlk yarı 2-1 biterken maç sonunda da 4-2 önde bitiren ekibin Kalesinde Berat görev aldı. Refleksleri çok iyi olan Berat kurtarışları ile dikkat çekerken hatasız bir maç çıkardı. Savunma kurgusu iyi olan ekipte savunma da en çok dikkat çeken isim ise Yüceldi, yaptığı kritik müdahaleleri ile rakibe kolay pozisyon şansı vermeyen Yücel savunmasını toparlayan isimdi. İleride bireysellikten daha çok takım oyunu oynamaya çalışan ekipte ileride dikkat çeken isimler ise Ramazan İle Özcandı. Özcan takımının hücumlarını yönlendirirken takımı adına skoru eşitleyen isimdi ve bu golü ile takımını oyunda tuttu. Ramazan ise takımının en efektif ismiydi. Yaptığı şık bilek hareketleri ile herkesi kendine hayran bırakan isim bitiriciliği ile de tam bir forvet olduğunu gösterdi. İlk maçında galibiyete ulaşan genç ekip bakalım sonraki maçlarda Adalet dağıtmaya devam edebilecek mi?
Kaybetme Faktörleri
Maça rakibi gibi temkinli başlayan ekip Osman’ın attığı frikik golü öne geçmeyi başarsa da skoru koruyamayınca yenilgi kaçınılmaz oldu. Kalede görev alan Tarkan çok fazla gol pozisyonunu kurtarsa da yediği gollerde yapabilecek fazla bir şeyi yoktu. Savunma kurgusu iyi olan Dental takımı zaman zaman savunma da açıklar vermesi ile goller yenilmesine sebep oldu. Savunma da en çok sırıtan isim ise Savaştı. Hücuma topu taşırken çok fazla pas hatası yapan Savaş yaptığı bu basit pas hataları ile takımını zor durumda bıraktı. İleride oyun kurgusu iyi olan ekipte ilerleyen dakikalarda oyuncular topları ayaklarında çok fazla tutunca hücum aksadı. İleride görev alan Erhan forvette istediği toplarla buluşamasa da zaman zaman etkili pozisyonlar yakalayan Erhan gol yollarında etkisiz kaldı. Takım olarak genç rakiplerine ayak uyduramayan Dental Teknisyenleri takımı mağlup olmaktan kurtulamadılar.
Maçın Adamı:Ramazan
Gümüş Adamı:Berat
Maçın Kalecisi:Berat
Maçın Defansı:Hüsam
Maçın Ortasahası:Özcan
Maçın Forveti:Ramazan
Maçın Golü:Osman
Maçın Centilmeni:Önder