Tecrübe Farkı İle Vişne

Günün son maçında Vişne ile Karkay 2543 takımları karşı karşıya gelirken 2 ekipte maça kontrollü başladı ve maç uzun süre eşitlik ile geçildi. İlk yarının son anlarına doğru Ahmet ile öne geçmeyi başaran Vişne takımı ilk yarıyı 1-0 önde tamamlarken 2.yarıya Karkay takımı beraberlik golü için baskılı başlasa da savunmada açıklar verince Vişne takımı bu açıkları çok iyi değerlendirerek golü buldu. İlerleyen dakikalarda Karkay farkı tekrar 1’e indirse de sahaya tecrübesini yansıtan Vişne takımı maçı 5-2 kazanmayı başardı.

Kazanma Faktörleri 

Maça temkinli başlayan ekip rakibin hatasını beklerken rakibin ilk hatasında golü bularak ilk yarıyı önde tamamlamayı başardı. 2.yarı tecrübeleri ile skoru tutan Vişne takımı zaman zaman zorlansa da maçı kazanmayı başardı. Kalede görev alan Mustafa Temel çok iyi bir performans sergilerken top hakimiyeti ile göz doldurdu. Savunmada çok iyi kenetlenen Vişne takımında Emre rakibe yakın markaj yaparken yaptığı kritik müdaheleler ile göz doldurdu. Rakibin etkili oyuncularına bir an olsun nefes aldırmayan Emre savunması ile fark yarattı. İleride tam bir takım oyunu sahaya yansıtan ekipte takımın beyni konumunda olan Taner oyun görüşü ile oyunu rahatlatırken maç boyunca takım arkadaşlarını besledi. Takımın gol yükünü çeken Ahmet ise pozisyon bilgisi ile golü adeta koklarken bitiriciliği ile parmak ısırttı. Temkinli bir oyun sahaya yansıtan ekip maçın kontrolünü elinde tutarak maçı kazanmayı başardı.

Kaybetme Faktörleri

Maça rakibi gibi kontrollü başlayan Karkay 2543 ilk yarı bir çok gol pozisyonuna girse de bunları gole çeviremeyince kalesinde golü gördü ve ilk yarıyı geride tamamladı. 2.yarıya etkili bir başlangıç yapan Karkay takımı kalesinde beklenmedik bir gol görse de bu gole hemen karşılık verirken beraberlik golünü bir türlü bulamayınca oyundan düştü ve maçı kaybettiler. Kalede görev alan Emre bugün beklenen performansı sahaya yansıtamazken yediği çoğu golde pozisyon hatası vardı. Savunmada çok fazla açık veren Karkay takımında Murat savunmanın bel kemiği olurken savunmayı toparlamaya çalışan kişiydi. İleride rakip savunma karşısında çok zorlanan ekipte Ahmet Yaldız takımını ümitlendiren gole imza atsa da bir çok gol pozisyonunu harcadı. Takımın maestrosu olan Ahmet Yavuz ise maç boyunca takım arkadaşlarını yönlendirirken oyun görüşü ve tekniği ile fark yaratmaya çalışsa da rakip savunmanın yakın markajı karşısında fazla etkili olamadı. Maça oldukça tutuk başlayan ekip skor üretmekte sıkıntı yaşayınca yenilgi kaçınılmaz oldu.

Maçın Adamı:Ahmet(Vişne)
Maçın Gümüş Adamı:Mustafa Temel
Maçın Golü:Ahmet (Vişne)
Maçın Kalecisi:Mustafa Temel
Maçın Savunması:Emre
Maçın Orta sahası:Ahmet(Vişne)
Maçın Forveti:Taner
Maçın Centilmeni:Ahmet Yavuz