Serdar Özkürtün Gençlik’i Yaktı!

Pazar gecesi ilk maçta Özkürtün Gençlik ile Fc Greenboys takımları karşı karşıya gelirken ilk yarısı Özkürtün Gençlik takımının 2 0 lık üstünlüğü ile tamamlansa da Özkürtün Gençlik oyuncusu Serdar’ın kırmızı kart görmesiyle oyunda dengeler değişti ve Fc Greenboys maçı 5 2 lik skorla kazandı.
Kazanma Faktörleri:
Kötü hava şartları sebebiyle maça istediği gibi başlayamayan Greenboys takımı ilk yarıda sahada hiç bir varlık gösteremezken 2. yarıda rakibin eksik kalmasını fırsata çevirdi ve sahadan 5 2 lik skorla ayrılıp play off lara 3. turdan katılmayı garantiledi diyebiliriz. Aslında topla daha çok oynayıp daha çok atak yaptılar gibi gözükse de o bilindik pas organizasyonlarını yapamadılar, uzaktan etkisiz şutlarla gol aradılar ve ilk yarıda skor üretemediler. 2. yarıda rakibin eksik kalmasıyla bu fırsatı değerlendirmek için extra gayret sarfeden ekip istediğini aldı ve rakibin de oyundan düşmesiyle rahat bir galibiyet aldı. İlk yarıda istediği topları alamayan Gökhan 2. yarıda doğru zamanda doğru yerlerde durarak attığı 4 golle geceye damgasını vuran isim olurken diğer golü atan isim de Burak oldu.
Kaybetme Faktörleri:
Özkürtün Gençlik sahaya farklı bir 7 li ile çıkarken uyum sorunu zaman zaman yaşansa da genel anlamda iyi mücadele edip yeteri kadar pozisyon bulamasalar da ilk yarıda skor başarısı yüksek bir bölüm geçirince devreye 2 0 gibi önemli bir skor avantajıyla girdiler. 2. yarıda Serdar’ın kırmızı kart görmesi belki de ellerindeki maçı rakibe vermelerine sebep olurken hiç de hesapta olmayan bir mağlubiyet aldılar. Savunmada iyi mücadele edip rakibe çok da pozisyon vermeyen ekip 6 kişi kaldıktan sonra çözülürken hücum anlamda istenileni veremeseler de kırmızı kart olmasaydı maçtan galibiyetle ayrılabilirlerdi fakat son bölümlerde rakibin istekli oyununa direnemediler.
Maçın Adamı: Gökhan
Maçın Gümüş Adamı: Burak
Maçın Kalecisi: Kaan
Maçın Defansı: Samet
Maçın Ortasahası: Burak
Maçın Forveti: Gökhan
Maçın Centilmeni: Gökhan
Maçın Golü : Gökhan