Tecrübe Farkı ile Veteranlar Galip!

Günün 2.maçında Egemen Spor takımı ile Veteranlar takımları karşı karşıya gelirken maç gol düellosu şeklinde geçti. İlk yarı 5-3 Veteranlar takımının üstünlüğü ile geçilirken 2.yarı Egemen takımı farkı azaltmayı başarsa da maç Veteranlar takımının kontrolü altındaydı ve maçı Veteranlar takımı 10-6 skor ile kazanmayı başardı.

Kazanma Faktörleri
Maça goller ile başlayan ekip ilk dakikadan rakibi baskı altına almayı başarırken ilk yarıdan işi bitirmeyi başaran ekip maçı net bir skor ile kazanırken kalede görev alan Utku kalesinde 6 gol görse de bir çok güzel kurtarışa imza attı. Savunmada çok dağınık bir görüntü çizen ekipte Ümit savunmada çakılı kalan isimdi ve maç boyunca takım arkadaşlarının hatalarını telafi etmeye çalıştı. İleride etkili oyuncuları ile sonuca giden ekipte Şevket ile Koray’ın uyumları çok iyiydi. Maçın yıldızı olan Olcay ise bitiriciliği ve klası ile parmak ısırtırken attığı 6 gol ile takımını galibiyete taşıyan isimdi.

Kaybetme Faktörleri

Maça etkili başlasalar da ilerleyen dakikalarda geriye düşen ekip fark açıldıkça oyundan düştü ve maçı kaybetti. Kalede görev alan Hami güzel kurtarışlara imza atsa da yediği bir çok golde pozisyon hatası vardı. Savunmada çok fazla açık alan bırakan ekipte Kemal zaman zaman ileriye çıkarken arkasında çok fazla boşluk bıraktı ve müdaheleleri yetersizdi. İleride bireysel yetenekler ile sonuca gitmeye çalışan ekipte İsmail takımının ataklarını şekillendirirken maç boyunca arkadaşlarını besledi. Takımın en etkili ismi olan Doğan ise takımının en etkili ismiydi. 4 gole imza atan Doğan bitiriciliği ile takımını taşırken takımı adına her şeyi yapsa da performansı mağlubiyeti engellemedi.

Maçın Adamı:Olcay
Maçın Gümüş Adamı:Doğan
Maçın Golü:Olcay
Maçın Kalecisi:Utku
Maçın Savunması:Ümit
Maçın Orta sahası:Koray
Maçın Forveti:Olcay
Maçın Centilmeni:İsmail