Palermo Egemen de Galip!

Günün ilk maçında ligin yeni takımlarından Egemen Spor takımı ile Palermo takımları karşı karşıya geldi. Egemen takımı ilk dakikalarda Selçuğun bulduğu gol ile öne geçse de Palermo takımı bu gole Murat’ın Kornerden attığı şık gol ile yanıt verdi. Beraberlikten sonra bocalayan Egemen takımı savunmada açıklar verirken Palermo takımı ise bu pozisyonları çok iyi değerlendirdi ve art arda bulduğu goller ile ilk yarıyı 6-2 önde tamamlamayı başardı. 2.yarı 2 ekipte rölantide bir maç çıkarırken maçı Palermo takımı 10-4 gibi farklı bir skor ile kazanmasını bildi.

 

Kazanma Faktörleri
Maça temkinli başlayan Palermo takımı ilk dakikalarda geriye düşse de ilk yarıyı önde tamamlamayı başardı. 2.yarı rölantide bir maç çıkaran Pakermo takımı maçı 10-4 skor ile kazanmayı başardı. Kalede görev alan Güray performansı ile beğeni toplarken kurtarışları ile takımı adına oyunu tutan isimdi. Savunmada zaman zaman bocalasalar da genel olarak uyumlu olan Palermo takımında Kadir maç boyunca savunmasını terk etmezken müdahaleleri ile rakibin çoğu atağını kesti. İleride tam bir takım oyunu sahaya yansıtan ekipte Hüseyin takımın dinamosu gibiydi. Hem savunmada hemde hücumda elinden geleni yapan Hüseyin sahada basmadık yer bırakmadı. Adem ise tekniği ve pozisyon bilgisi ile golü koklarken bitiriciliği ile dikkat çekti. Maçın yıldızlarından olan Murat ise ince bilekleri ve hızı ile rakiplerini oldukça kolay geçerken maçı koparan isimlerden biriydi. İlk dakikalarda geriye düşseler de oyun disiplininden kopmayan ekip maçı farklı bir skor ile kazanmayı başardılar.

Kaybetme Faktörleri
Maça etkili bir başlangıç yapan Egemen Spor ilk dakikalarda öne geçmeyi başarsa da ilk yarıyı geride tamamladı. 2.yarı farktan dolayı rahat bir oyun sahaya yansıtan ekip maçı kaybetmekten kurtulamadı. Kalede görev alan İsmail kalesinde güzel kurtarışlara imza atsa da bazı pozisyonlarda basit hataları vardı. Savunmada çok kopuk bir görüntü çizen Egemen Spor takımında Yalçın rakibe tekte girerken çok kolay geçildi ve arkasında açık alanlar bıraktı. İleride zaman zaman etkili olan ekip ilerleyen dakikalarda istedikleri oyunu sahaya yansıtamazken Serkan takımının 2 golüne imza atarken çoğu pozisyonda istediği toplar ile buluşamadı. Takımının en etkili ismi olan Selçuk ise takımını öne geçirmeyi başarırken tekniği ile dikkat çekti. Rakibi karşısında biraz ağır kalan ekip yenilmekten kurtulamadı.

Maçın Adamı:Murat
Maçın Gümüş Adamı:Metehan
Maçın Golü:Murat
Maçın Kalecisi:Güray
Maçın Savunması:Kadir
Maçın Orta sahası:Metehan
Maçın Forveti:Murat
Maçın Centilmeni:Selçuk