Monarch Sonradan Açıldı!

Günün ilk maçında Monarch takımı ile Vişne takımları karşı karşıya gelirken 2 takımda maça oldukça etkili başladı. İlk yarı Vişne takımı Emre ile öne geçmeyi başarırken Monarch takımı sayısız gol pozisyonuna girse de ilk yarı Önder ile beraberliği sağlamayı başardı ve ilk yarı 1-1 beraberlik ile sonuçlandı. 2.yarıya Vişne takımı fırtına gibi bir başlangıç yaparken Rıdvanın art arda golleri ile 3-1 öne geçmeyi başardı. Monarch takımı ise oyun olarak üstün olsa da bir türlü skor üretemiyordu. 3-1’den sonra skora yönelik bir oyun sahaya yansıtan Vişne oyunu kendi sahasında kabullerinken Monarch takımı art arda goller ile açıldı ve maçı 5-3’lük skor ile Monarch takımı kazandı.

Kazanma Faktörleri
Maça kalerinde şok bir gol yiyerek başlayan ekip ilk yarı beraberliği sağlarken 2.yarının başında topa değemeden tekrar geriye düştüler. 2 farkla geriye düşen ekip sayısız gol pozisyonuna girerken maçın son 15 dakikasında açıldılar ve maçı kazanmayı başardılar. Kalede görev alan Harun yediği ilk golde hatası olsa da bir çok kurtarışa imza attı. Savunmada zaman zaman açıklar veren ekipte Mustafa savunmanın bel kemiğiydi. Müdaheleleri ile dikkat çeken Mustafa topu savunmadan çok iyi çıkarttı. İleride bal yapmayan arı gibi olan ekip şeytanın ayağını sonradan açarken Ogün uzaktan şutları ile dikkat çekerken, Davut ise takımın dinamosu gibiydi. Savunma ve Hücum arasında mekik dokuyan Davut enerjisi ile takımını ayakta tuttu. Takımının ataklarını yönlendiren Önder ise tekniği ve hızı ile fark yaratırken maç boyunca takım arkadaşlarını besledi. Maçta 2 fark ile geriye düşmesine rağmen oyun disiplininden kopmayan ekip maçı zor da olsa kazanmayı başardılar.

Kaybetme Faktörleri
Maça oldukça iyi başlayan ekip öne geçmeyi başarsa da ilk yarı beraberlik ile sonuçlandı. 2.yarı 2 farkla öne geçmeyi başarsalar da geriye yaslandıktan sonra baskı gören ekip skoru koruyamayınca yenilgi kaçınılmaz oldu. Kalede görev alan Onur kalesinde bir çok gol pozisyonu görürken bunların çoğunu kurtarmayı başarsa da yediği gollerde yapabilecek fazla bir şeyi yoktu. Savunmada çok fazla efor sarf eden ekipte Haktan savunmada en çok dikkat çeken isimdi. Rakibin çoğu atağını kesen Haktan savunmayı toparlamaya çalışan kişiydi. İleride bireysel yetenekler ile sonuca giden ekipte Emre takımının ilk golüne imza atarken kalan dakikalarda fazla etkili olamadı. Rıdvan ise sahanın en çok dikkat çeken isimlerinden biriydi. Yoktan pozisyon yaratan Rıdvan seriliği ve bitiriciliği ile takımını 2 farkla öne geçiren isimdi. Fakat performansı yenilgiyi engellemedi.

Maçın Adamı:Önder
Maçın Gümüş Adamı:Rıdvan
Maçın Golü:Rıdvan
Maçın Kalecisi:Harun
Maçın Savunması:Mustafa
Maçın Orta sahası:Davut
Maçın Forveti:Önder
Maçın Centilmeni:Rıdvan