Sunay’dan 4 Gollük Futbol Resitali!

Maçın Adamı: Sunay
Maçın Gümüş Adamı: Osman
Maçın Kalecisi: Mehmetcan
Maçın Defansı: Osman
Maçın Ortasahası: Yusuf
Maçın Forveti: Sunay
Maçın Golü: Sunay
Maçın Centilmeni: Ogün
Gecenin 2. maçında ligin yeni ekibi Werder Veremem ile Parma karşı karşıya gelirken maça iyi başlayan taraf Werder Veremem takımı olsa da ilk yarıyı Parma 2-0 önde tamamladı, maçı da 6 2 lik skorla kazanarak hem derin bir nefes aldı hem de yenilmesi zor bir takım olduğunu gösterdi.
Parma takımı tecrübesi ve iyi savunmasıyla maçı kazanırken rakibin etkili hücum hattına rağmen dirençli bir görüntü sergileyerek ilk yarıyı gol yemeden tamamladı. 2. yarıda farkı açarak rahatlayan ekip sahadan farklı bir skorla galip ayrılırken yine iyi bir savunma olduğunu gösterdi ve maç boyunca rakiplerine karşı iyi direnip kontra toplarla etkili oldular. Cihat ve Yusuf la orta alanda çok koşan ekip Sunay’ın 4 gollük performansıyla geceye damga vururken alınan galibiyette aslan payı tabi ki Sunay’ın oldu ve tecrübeli golcü birbirinden güzel 4 golüyle takımını sırtlayan isimdi. Mehmetcan’a kalede çok da iş düşmezken Fatih ve Osman savunmada yine göz açtırmadı, Burak da tecrübesi ve tatlı sert oyunuyla rakibi oldukça zorladı.
Werder Veremem takımı her ne kadar ilk maçına çıksa da bilindik ve lige yabancı olmayan oyunculardan kurulu olurken bu kadrolarına rağmen galibiyet alamamaları tam bir hayal kırıklığıydı diyebiliriz. Maç boyuncu topu kendileri oynasa da bitiricilik konusunda çok şanssız bir maç geçiren ekip çok net fırsatlardan sonuç alamadılar. İlk yarıda ve 2. yarıda oldukça elverişli pozisyonları değerlendiremeyen ekip iyi de savunma yapamazken savunmanın arkasına sarkan Sunay’ı durduramayınca çok da gol yediler maça da ortak olamadılar.Takım halinde hücum yapan ekip yetenekli isimleri kadrosunda bulundursa da savunma konusunda sınıfta kalırken uzaktan yeteri kadar şut da denemediler, özellikle etkili şutlarıyla tanıdığımız Önder bu maç neredeyse hiç şut çekmezken etkili ayağını şut adına kullansaydı daha çok skor üretebilirlerdi.