Gümüş Gençlik Galibiyet Hasretini Bitirdi!

Maçın Adamı: Sedat
Maçın Gümüş Adamı: Yasin
Maçın Kalecisi: Muhammed
Maçın Defansı: İsmet
Maçın Ortasahası: Sedat
Maçın Forveti: Yasin
Maçın Golü: Sedat
Maçın Centilmeni: Berat
Gecenin son maçında çıkış arayan iki ekip Gümüş Gençlik ile Brothers takımları karşı karşıya gelirken maçtan farklı skorla ayrılan Gümüş Gençlik takımı oldu ve tekrar kendilerini zirve yarışı içinde buldular.
İlk yarısı oyun anlamında ortada geçen maçta golleri bulan taraf Gümüş Gençlik takımı olurken 2. yarıda skoru koruma iç güdüsüyle geriye yaslandılar ve kontradan buldukları gollerle farkı açmasını bildiler. İdeal kadroyla sahaya çıkan ekip skor üretmekte zorlanmazken sahadan 8 2lik skorla ayrılmasına rağmen daha fazlasını da atabilirlerdi, net pozisyonlardan sonuç alamadılar. 5 maçlık galibiyet hasretlerine son veren Gümüş Gençlik aldığı bu galibiyetle zirveyle puan farkını 3 e indirirken önceki maçlarda kaçan galibiyetlere daha çok üzülmüşlerdir diye düşünüyorum ki son 5 maçın 2 sini kazanmış olsalardı şuan 1. sıradaydılar. Sedat 1 maçlık aranın ardından sahalara 4 gollük bir dönüş yaparken Yasin ve Ertuğrul 2şer golle skora katkı sağladı.
Brothers takımı ise maça atak bir oyunla başlamasına karşın ilk yarıda rakip kalede etkili olmaya çalıştı fakat aradığı golleri bulamadı. İlerleyen dakikalarda yedikleri gollerle skor olarak rakibinin gerisinde kalsa da özellikle 2. yarıda rakip kalede baskılı bir oyun oynadılar fakat skor üretme konusunda çok şanssızdılar. Savunmada risk alıp bütün hatlarıyla rakip kalede etkili olmaya çalışan genç ekip golleri savunma oyuncusu Berat’la bulurken sahadan 8 2lik skorla mağlup ayrıldılar. Aslında oyun olarak rakibin çok da altında değillerdi fakat skor üretme konusunda sıkıntı yaşamaları maça ortak olamamalarına sebep oldu. Mücadele olarak da geçer not alan Brothers takımı gol atmakta zorlandığı gibi kolay da goller yiyerek farkın büyümesini engelleyemedi.