Torul Spor Son 10 Dakikada Güldü!

Gecenin ilk maçında Torulspor ile Cska Filistin takımları karşı karşıya gelirken maçın başlarında 2-0 lık skorla öne geçen taraf Cska Filistin olsa da ilk yarı 2-2 lik skorla sona erdi, maç sonuna kadar bu şekilde devam eden maç son 10 dakikada gelen gollerle Torulspor’un oldu ve tecrübeli ekip sahadan 5 2 lik üstünlükle ayrılıp kritik bir galibiyete imza attı. Aslında her iki ekip için de kritik bir maç olurken Torulspor kendisini rahatlatma ve üst basamaklara çıkma adına bu galibiyete ihtiyacı vardı, Filistin ise ilk 12den oldukça uzakta olduğu için puan farkını kapatmaya ihtiyacı vardı fakat toplama kadrosuyla bunu başaramadı.
Torulspor maça çok tutuk başlarken ilk bölümlerde istedikleri pozisyonları bulamadılar ve ilk bölümü 2-0 geride geçtiler. Devrenin sonlarına doğru baskıyı arttıran ekip skora dengeyi getirirken net pozisyonlardan da sonuç alamadılar. 2. yarıda uzun süre eşitlik bozulmasa da maçın sonlarına doğru açılan Torulspor hücum hattı buldukları peş peşe gollerle maçtan 5 2 lik üstünlükle ayrıldılar. Alınan farklı skora ve önemli galibiyete rağmen performans olarak çok da tatmin etmeyen ekip bu akşam tutuk bir görüntü sergiledi, savunmada da zaman zaman zafiyet yaşadılar ki skor 2 2 iken kalelerinde ciddi tehlikeler atlattılar. Bu tehlikelerde Hasan yerinde hamleleriyle ön plana çıkan isim olurken birçok topu kesti rakibi en çok zorlayan isimdi. Takımın golcüleri Şaban ve Murat yine sahne alırken Şaban 3 , Murat ise 2 gollük katkıyla galibiyette büyük rol oynadılar, Turgay da orta alanda maç boyunca çok koştu, bölgenin en dinamik isimlerindendi.
Cska Filistin takımı ise uzun bir sürenin ardından sahalara yeniden dönerken birbirini tanımayan oyunculardan kurulu bir kadro ile sahaya çıksa da maçın başlarında net pozisyonlar buldu, 2-0 da öne geçti, net de pozisyonlardan sonuç alamadı. Bu kaçan goller ilerleyen dakikalarda aranacak türdendi ki nitekim de öyle oldu, devrenin sonlarında Cska Filistin 2 gol yedi skora denge geldi ve savunmadan çıkmakta çok zorlandılar. İlk yarının sonlarında kalelerinde daha da fazla gol görebilirlerdi, çok vasat bir oyun sergilediler ileri çıkamadılar. 2. yarıda orta alanda biraz daha baskılı oynayan ekip rakibin direncini kırarken rakip kalede skor 2 2 iken net 2 pozisyondan sonuç alamadılar. Genel anlamda orta alan mücadelesi şeklinde geçen 2. yarıda Filistin bu golleri atsa skor daha farklı olabilirdi fakat kaçan bu gollerin ardından yedikleri golle yenik duruma düştüler. Skor 3 2 iken Hüseyin’in karşı karşıya kaçırdığı gol maçın kırılma anı olurken bu dakikadan sonra maç koptu ve sahadan 5 2 lik yenilgiyle ayrıldılar. Birbirini tanımayan bu kadro ile maçı son bölüme kadar getirmek büyük bir başarıydı diyebiliriz. Orta alanda oyun kurucu oyuncu olmaması maçın kaybedilmesinde büyük sebep olurken Hüseyin attığı 2 gole rağmen kaçırdıklarıyla takımını galibiyetten etti, en az 4 5 net pozisyondan sonuç alamadı, kaçırdıklarının 1 2 tanesini gole çevirebilse gecenin kahramanıydı. Hakan savunmayı çok iyi toparlarken Apo ve Onur özellikle 2. yarıda savunmada iyi mücadele ettiler, Eşref takımın en etkili silahıydı, topu olumlu kullanan tek isimdi, mücadelesiyle maç boyunca takımını ayakta tutmaya çalıştı, Genç eldiven Eren ise etkili kurtarışlar yaparken son bölümde takımıyla birlikte o da oyundan düştü.
Maçın Adamı: Şaban
Maçın Gümüş Adamı: Murat
Maçın Kalecisi: Muhammed
Maçın Defansı: Hasan
Maçın Ortasahası: Şaban
Maçın Forveti:Murat
Maçın Golü: Şaban
Maçın Centilmeni: Eşref