Sezonun İlk Maçında Kazanan Alacaat!

2019 Açılış Sezonu ilk maçında Fc Alacaat ile Arda Fc takımları karşı karşıya gelirken baştan sona rahat bir oyun sergileyen Fc Alacaat takımı maçı 5 1 lik skorla kazandı ve sezona galibiyetle başladı.
Kazanma Faktörleri:
Fc Alacaat takımı geçen sezonun sonunda yakaladığı çıkışı yeni sezona da yansıtırken maça da iyi başladı ve rakibin de sakatlıklarla boğuşmasını fırsata çevirip maçtan rahat bir skorla galip ayrılmasını bildi. Son bölümlerde rakibin de oyundan düşmesiyle daha rahat pozisyonlar bulsalar da çok da sıkmadılar. Rakibin düşük tempoda oynaması ve kendilerine diş geçiremedikleri için bu maç kendileri için çok da ölçü olmazken Cumartesi günkü Flora Tekstil maçına gözlerini çevirdiler. Emre Cengiz attığı 2 golle takımın en skorer oyuncusu olurken Emre Aşık Halil ve Sinan diğer golleri atan isimler oldular.
Kaybetme Faktörleri:
Arda Fc takımı maça aslında istekli başlasa da golcüleri Emirhan’ın sakatlanması bütün hesapları bozdu ve oyundan düştüler. Hücum yollarında istedikleri etkinliği sağlayamayan ekip savunmada da çok basit top kayıpları yapınca kalelerinde çok fazla pozisyon verdiler ve yedikleri gollerle maça erken havlu attılar. Yapacakları birkaç takviye ile toparlanacağını düşündüğüm ekibin bir zamana ihtiyacı var.
Maçın Adamı : Emre Cengiz
Maçın Gümüş Adamı : Emre Aşık
Maçın Defansı : Emre Aşık
Maçın Orta Sahası : Emre Cengiz
Maçın Forveti : Halil
Maçın Golü : Emre Aşık
Maçın Centilmeni : Hüseyin