Serkan Böyle İstedi!

Gecenin ilk maçında Egemenspor ile Vurguncular takımı karşı karşıya gelirken maça fırtına gibi başlayan Egemenspor maçı ilk yarıdan koparıp sahadan 10-4 gibi farklı bir skorla ayrıldı ve rakiplerine rövanşı vermediler.
Kazanma Faktörleri:
Egemenspor maça çok hızlı başlarken henüz ilk dakikalardan itibaren yaptıkları her ataktan golle döndüler bu da farkı açmalarında en büyük etken oldu. İlk yarıya 7 1 gibi farklı bir skorla giren ekip 2. yarıda vites düşürseler de farkı korudular ve önemli bir 4 puan alıp 3. sıraya kadar yükseldiler. Genel anlamda yine çok iyi pas yapan ekip ataklara kalabalık giderken bu paslaşmaları rakibi çoğu zaman çaresiz bıraktı ve çok net pozisyonlar buldular. Serkan ilk yarıdan attığı 5 golle geceye damgasını vuran isim olurken performansıyla büyüledi, gol krallığında da 3. sıraya yerleşti. Selçuk geçen maça nazaran daha etkili bir oyun sergilerken 3 gol 1 asist ile skora ciddi katkı sağladı, Kenan da savunmadan etkili bindirmeleriyle hücuma ciddi katkı sağlarken maçı 3 asist 1 gol ile tamamladı, Erkan ise bu akşam savunmanın yıldızıydı, yerinde hamleleriyle rakibin bir çok atağını kesti, Kaleci Salih de üst düzey bir performans sergilerken gününde olduğunda neler yapabileceğini herkese gösterdi, maç boyunca takımına güven verdi.
Kaybetme Faktörleri:
Vurguncular takımı sahaya aslında iyi bir kadro ile çıkmasına rağmen bu akşam istediklerini bir türlü sahaya yansıtamadılar. Özellikle hücum hattında yıldız isimleri kadrolarında barındırmalarına rağmen bir türlü organize olamayan ekip pas yapmakta, ve de organize atak yapmakta zorlandılar. Rakip kaleye yeteri kadar da şut göndermeyen ekip skor üretmekte zorlandılar. Tabi yenilen goller mağlubiyette şüphesiz en büyük etken olurken aslında savunma hattının ideale yakın olması ve bu mevkinin oyuncularının fizik güçleri iyi olmasına rağmen, çok da yerlerini kaybetmemelerine rağmen yenilen bu kadar golün tek sebebi kendilerinin yetersiz olmaları değil rakibin çok iyi pas yapmasıydı diye düşünüyorum ki savunma hattı aslında oldukça iyi mücadele ettiler fakat rakibin hızlı pas oyunu kendi oyunlarını olumsuz etkiledi.
Maç Sonu Notlar:
-Son 7 maçta sadece 1 mağlubiyet alan Egemen Spor bu sezon 40 Puanın üzerine çıkan 3. takım oldu ve 3. sıraya yükseldi.
-Serkan attığı 5 golle geceye damgasını vuran isim olurken bu 5 golü 25 dakikaya sığdırdı, gol krallığında da 3. sıraya yükseldi.
-Egemenspor daha önce 7 6 lık skorla geçtiği rakibine rövanşı yine vermedi ve aralarındaki 2. maçı da kazandı.
-Vurguncular yaklaşık 1 ay önce Egemenspor’a mağlup olduktan sonra üst üste 3 maç kazanırken bu serinin ardından 2 maçtır galibiyete hasret kaldılar ve geçen haftaki Frankfurt mağlubiyetinden sonra Egemenspor’a yenilerek galibiyet hasretini 2 maça çıkardılar, bu mağlubiyetle de 10. sıraya gerilediler.
Maçın Adamı: Serkan
Maçın Gümüş Adamı: Selçuk
Maçın Kalecisi: Salih
Maçın Defansı: Erkan
Maçın Ortasahası: Selçuk
Maçın Forveti: Serkan
Maçın Golü: Serkan
Maçın Centilmeni: Engin