Sercan Liverpool’a Yeni Bir Hava Getirdi

Günün son maçında Liverpool ile ligin yeni takımı Bursa Münih takımları karşı karşıya geldi. İlk yarı karşılıklı goller ile geçilirken tam bir gol düellosu vardı. İlk yarının yıldızı Bursa Münih takımından Pablo olurken ilk yarı 5-5 berabere bitti. 2.yarının başlarında Bursa Münih öne geçmeyi başarsa da Lider maça ağırlığını koydu ve art arda goller ile öne geçmeyi başardı ve maçı Liverpool takımı 12-7 kazandı.

Kazanma Faktörleri 
Maça oldukça tutuk başlayan lider 3-0 geriye düştükten sonra kendine gelen ekip skoru eşitlemeyi başarırken ilk yarı 5-5 beraberlik ile bitirmeyi başardılar 2.yarı geriye düşse de hemen öne geçmeyi başaran ekip maçı farklı bir skor ile kazanmayı başardı. Kalede görev alan Yavuz ilk yarı kalede görev almazken 2.yarı kalede fark yarattı. Savunmada zaman zaman dağınık bir görüntü çizen ekipte Nezir maç boyunca savunmasını toparlayan isimdi kritik müdahelelerde bulunan Nezir oldukça efektifti. İleride etkili oyuncuları ile sonuca giden ekipte Mert zaman zaman top kayıpları yapsa da takımının en etkili isimlerinden biriydi. Cihan takımının ataklarını şekillendiren isim olurken tekniği ile dikkat çekti. Sahalara geri dönen kaptan Sercan her maç 4 gol atmayı başarırken golcülüğünü konuşturarak takımını Galibiyete taşıyan isim olmayı başardı. İlk yarı 3-0 geriye düşmelerine rağmen oyundan kopmayan ekip maçı farklı bir skor ile kazanmayı başardı.

Kaybetme Faktörleri 
Maça oldukça iyi başlayan ekip 3-0 öne geçse de skoru koruyamayınca ilk yarı berabere bitti. 2.yarı bir kez daha öne geçmeyi başaran ekip sonuca gidemeyince yenilgi kaçınılmaz oldu. Kalede görev alan Enver elinden geleni yaparken yediği gollerde yapabilecek fazla bir şeyi yoktu. Savunma hattı birlikte ilk maçlarını oynamaktan olsa ki uyumlu bir görüntü sergileyemezken kaptan Doğan’ın çabasına rağmen geride istenilen oyun bir türlü sergilenemedi, topu öne iyi taşıyamadılar. İleride bireysel yetenekler ile sonuca gitmeye çalışan ekipte Emirhan takımının en teknik oyuncusu olurken pas trafiğini kontrol eden kişiydi. İleri uçta görev alan Pablo ise sahanın en skorer oyuncusuydu. Bitiriciliği ile dikkat çeken Pablo oldukça hareketli bir maç çıkarırken takım arkadaşlarının kendisine ayak uyduramaması sebebiyle maçı kaybetmekten kurtulamadı.

Maçın Adamı:Sercan
Maçın Gümüş Adamı:Pablo
Maçın Golü:Pablo
Maçın Kalecisi:Yavuz
Maçın Savunması:Nezir
Maçın Orta sahası:Sercan
Maçın Forveti:Cihan
Maçın Centilmeni:Enver