Rövanşta Kazanan Yok!

Gecenin ilk maçında Özkürtün Gençlik ile Geçit United takımları karşı karşıya gelirken baştan sona büyük çekişme içinde geçen maçta puanlar paylaşıldı ve kazanan çıkmadı.
Özkürtün Gençlik takımı maça aslında istediği gibi başlayamasa da devreye 3 2 önde girmesini bildi. 2. yarıda daha atak bir oyun sergileyen ekip son dakikalara 4 3 önde girse de bitime 2 dakika kala yediği golle yıkıldı ve sahadan 4 4 lük skorla ayrıldı, 1 puanla yetindi. Orta alanda Mehmet ve Turgut la başlayan ekip rakibe göre özellikle orta alanda daha etkili bir oyun sergilemesine karşın istedikleri gol pozisyonlarını çok da bulamadılar. Savunmada Dursun Onur ikilisi görev yaparken Onur da ataklara sürekli destek verdi ve orta alanda Kerim’in de olduğunu göz önüne aldığımızda orta alanda daha kalabalık olup hücum futbolunu tercih ettiler. Yaptıkları kalabalık hücumlara rağmen buna paralel pozisyon bulamayan ekip skor üstünlüğünü son dakikaya kadar elinde tutsa da istedikleri galibiyeti alamadılar. Turgut orta alanda takıma ciddi katkı sağlarken attığı 2 golle alınan puanda önemli rol oynadı, Mehmet ve Birol da takımın diğer gollerine imza atan isimler oldular.
Geçit United önceki maçlara bakışla istediği oyunu sahaya yansıtamazken daha çok savunma yapmaya çalıştılar, hücum anlamında yeteri adar etkili olamayan ekip pozisyon üretmekte zorlandılar. 3. bölgeye top taşımakta zorlanan ekip iyi savunma yaparken orta alanda da iyi mücadele ettiler fakat galibiyeti hak edecek bir oyun sergilediklerini söyleyemeyiz, ama buna rağmen mücadeleleri ile 1 puanı hak ettiler. Celal attığı 3 golle takımın en skorer ismi olurken son dakika golüyle takımını ipten aldı. Kaleci Fırat şanssız goller yerken bugün tutuk bir görüntü sergiledi, İbrahim savunmanın yine en iyilerindendi.
Maçın Adamı : Celal
Maçın Gümüş Adamı : Turgut
Maçın Kalecisi : Mutlu
Maçın Defansı : İbrahim
Maçın Orta Sahası : Turgut
Maçın Forveti : Celal
Maçın Golü : Celal
Maçın Centilmeni : İbrahim