Malikhane İlk Yarıda Bulduğu Goller İle Galibiyete Ulaştı

Günün 2.maçında Malikhane ile Vasco takımları karşı karşıya geldi. Maça Malikhane takımı çok etkili başlarken Yaşar ile öne geçmeyi başardı. Vasco takımı bir türlü oyuna giremezken Emre çok büyük bir hata yapınca Seymen fırsatçılığını konuşturdu ve Malikane takımı farkı 2’ye çıkardı. İlk yarının son anlarında Hüseyin çok sert bir vuruş yapmasa da Kaan kalesinde dona kalınca Malikhane takımı ilk yarıyı 3-0 önde tamamladı. 2.yarıya baskılı başlayan Vasco takımı Malikhane takımını zorlarken Malikhane takımı ise skora yönelik bir oyun sergiliyordu. Dakikalar tükenirken 2 dakikada İbrahim ve Mert A. ile 2 gol bulan Vasco takımı umutlansa da Malikhane takımı skoru korumayı başardı ve maçı zor da olsa Malikhane takımı 3-2 kazandı.

Kazanma Faktörleri
Maça oldukça etkili başlayan ekip art arda goller ile farkı açarken ilk yarı fazla zorlanmadı ve 3-0 önde tamamladı. 2.yarıya savunmada başlayınca rakibin baskısı ile karşılaşan ekip kalesinde 2 gol görürken son anlarda çok zorlansa da skoru korumayı başardı ve maçı 3-2 kazandı. Kalede görev alan Emrah refleksleri ile dikkat çekerken çok fazla kurtarışa imza attı. Savunmada ilk yarı çok uyumlu olan ekip 2.yarı rakibin baskısı ile karşılaşırken biraz bocaladı, Münyamin savunmanın bel kemiğiydi, bir çok pozisyonda kritik müdahelede bulunan Bünyamin savunmada en çok efor sarf eden isimdi. İleride oldukça efektif bir oyun sahaya yansıtan Malikhane takımında Seymen fırsatçılığı ile golü bulurken maç boyunca pasları ile takımını rahatlattı. Maçın açılışını yapan Yaşar bitiriciliği ile dikkat çekerken bugün az sayıda gol pozisyonuna girse de skor üretmeyi başardı. İlk yarıyı 3-0 önde tamamlayan ekip 2.yarı rehavete kapılırken fark 1’e indiği dakikalarda skoru korumayı başardılar ve maçı 3-2 kazandılar.

Kaybetme Faktörleri
Maça etkili bir giriş yapamayan ekip kendi hatalarından goller yerken ilk yarıyı 3-0 geride tamamladı. 2.yarı oyuna çok iyi asılan ekip art arda goller ile farkı 1’e indirmeyi başarsa da kalan dakikalarda beraberlik golünü bulamayınca maçı kaybettiler. Kalede görev alan Kaan bugün çok kötü bir performans ortaya koyarken yediği çoğu golde hatası vardı. Savunmada çok çabuk dağılan ekipte Fatih ilk yarı bocalasa da 2.yarı oyuna ağırlığını koydu ve savunmayı Çin seddine çevirdi. İleride fazla etkili olamayan ekip bireysel başarıları ile sonuca giderken İbrahim ve Mert Asi Vasconun gollerini atarken İbrahim savunma ağırlıklı bir oyun ortaya koyarken Mert Asi ise ileride elinden geleni yapsa da rakip savunma arasında kayboldu. Bugün bekleneni veremeyen Oktay aradığı pozisyonları yakalayamazken bir türlü skor üretemedi. İlk yarıyı 3-0 geride tamamlasalar da 2.yarı oyuna asılan Vasco beraberliği neredeyse kurtaracaklardı, fakat süre yeterli olmadı.

Maçın Adamı:Yaşar
Maçın Gümüş Adamı:Seymen
Maçın Golü:Mert A.
Maçın Kalecisi:Emrah
Maçın Savunması:Bünyamin
Maçın Orta sahası:Seymen
Maçın Forveti:Yaşar
Maçın Centilmeni:Fatih