Şampiyon Atmosfer Medya!

2019 Açılış Sezonu Final maçında Atmosfer Medya ile Cska Filistin takımları karşı karşıya gelirken ilk yarısı Atmosfer Medya takımını 1 0 lık üstünlüğü ile geçilirken genç ekip maçı da 3 0 lık skorla kazanıp Şampiyonluğa ulaştı.
Atmosfer Medya maç boyunca atak oyun oynayan taraf olurken rakibin savunmadaki zaaflarını çok iyi değerlendirip çok fazla pozisyon buldular ve bunları da gole çevirip kupaya uzandılar. Sahaya iyi yayılıp sahanın her bölgesinde çok koşan ekip savunmada da rakibe geçit vermezken çokça pozisyon buldu, hatta ki grupta kazandığı maçtan da daha rahat bir oyunla daha fazla pozisyonla galibiyete uzandı. Baskılı bir oyun sergileyen ekip özellikle ileri uçta Hamit ve Tayfun la rakibe baskı uygulayarak rakibe hata yaptırırken kazandıkları toplarla tehlikeli oldular. Kaptan Tayfun attığı 2 golle yine galibiyette büyük rol oynarken kupanın üstüne adını altın harflerle yazdırdı.
Cska Filistin grup maçları dahil ilk defa bu kadar kötü bir oyun sergilerken sahada adeta yokları oynadı. Grupta yenildikleri Atmosfer Medya maçı dahil bu kadar kötü bir performans sergileyemeyen ekip o maçta bile beraberlik şansını son dakikada kaçırdıkları golle elde edememişlerdi fakat bugün maça hiç ortak olamadılar. Maça erken golle 1 0 yenik başlayan ekip ilk yarının sonunda Mustafa ile Seyit’in 2 ye 1 inde Seyit Mustafa’ya topu boş kaleye bırakmasını sağlayamayınca bu maçın kırılma anlarından oldu ki bu denli net bir pozisyon bulamamışlardı. Bu pozisyon gol olsaydı pozisyon üretmekte zorlanan Filistin maça ortak olabilirdi ama olmadı. 2. yarıda da hücum anlamında varlık gösteremeyen ekip yenilen 2. golle oyundan düştü ve sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Özellikle hücum hattında çok vasat bir maç çıkaran ekip hücumda da istenileni veremezken 1 2 oyuncu dışında vasatın üstüne çıkan olmadı. Kaleci Oğuzhan 2. golü hatalı yese de genel olarak kurtarışlarıyla çok iyi bir maç çıkardı diyebiliriz.
Maçın Adamı: Tayfun
Maçın Gümüş Adamı: Hamit
Maçın Kalecisi: Erkan
Maçın Defansı: Melih
Maçın Ortasahası: Selim
Maçın Forveti: Tayfun
Maçın Golü: Serkan
Maçın Centilmeni: Mustafa Elmacı