Lens Adım Adım Zirveye!

Gecenin 2. maçında Lens ile Hürriyet Fc takımları karşı karşıya gelirken büyük çekişmeye sahne olan maçta Lens 2. yarıda açıldı ve maçı tecrübesiyle kazanmasını bildi.
Lens takımı maça istediği gibi başlayamazken rakip kalede etkili olsa da istediği golleri bulamadı. Kalesinde pozisyonlar da vermelerine rağmen Erkan’ın performansıyla ayakta kalan ekip devreye 1 1 lik eşitlikle girdi. 2. yarıda hücum hattındaki etkili silahlarını iyi kullanan ekip farkı açmasını bildi ve sahadan 6 2 gibi farklı bir skorla galip ayrıldı. Alınan galibiyette hücum hattındaki yıldız isimler önemli rol oynarken savunmanın da tecrübeli isimleri rakibin ataklarını ustalıkla durdurdular. Önder ve Aliş attıkları 2 şer golle takımlarının en skorer oyuncuları olurken galibiyette büyük rol oynadılar.
Hürriyet Fc takımı genel anlamda iyi mücadele ederken ilk yarının sonlarında skor avantajını yakalasa da bunu koruyamadı ve devreye 1 1 lik eşitlikle girdi. 2. yarıda kalelerinde peş peşe goller görerek oyundan düşen ekip sahadan farklı bir skorla mağlup ayrıldı. Aslında genel anlamda iyi mücadele etmelerine rağmen özellikle 2. yarıda skor üretmekte zorlanmaları ve yapılan top kayıplarıyla kalelerinde goller görmeleri maçı kaybetmelerinde büyük rol oynadı.
Maçın Adamı: Aliş
Maçın Gümüş Adamı: Önder
Maçın Kalecisi: Erkan
Maçın Defansı: Osman
Maçın Ortasahası: Önder
Maçın Forveti: Aliş
Maçın Golü: Önder
Maçın Centilmeni: Atılay